delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 simdi sayfanin guzel bir yerine editor koydum yorum yazilabilmesi icin fakat hersey ayni olmasina ragmen firefoxda istedigim gibi calisan editor explorer da arka fonu olmadan tuslrin uzerine gelince renk degistirmeyen bir hal ve hareket icine giriyor, yorumu olan varmi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 var; kod ie'nin html standartlarına uymuyor. kod parçası göstermeden daha fazla yorum yapmak pek anlamlı değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 kodu koyamiyorum suanda ama dreamweaver bu uyumsuzlugu gosteriyor diye birsey hatirliyorum acaba ordan cozebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 olabilir. birden çok uyumsuzluk da olabilir. araştırıp çözeceksin o zaman, yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar