Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n97

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Telefonu yere göre yan çevirmedikten sonra nasıl ekranı dönsün? Çok saçma çekilmiş vidyo. Adamın istediği gibi ekran dönebiliyor olsa telefonu düz tutan bir insan sola dönüp yürümeye başladığında da ekranın dönmesi gerekirdi.

Vidyodaki diğer şeyler de genellikle dokunmatik ekran ile ilgiliydi galiba. Telefonun ekranı iletkenlikle değil, bir şeylerin basmasıyla çalışıyor işte, yumuşaçık parmak ucunuzla yumuşacık dokundurtursanız çalışmayacağı aşikar. Belki daha kötü, kullanması daha zor ama telefonu kötülemek için çok kasıntı çekilmiş vidyo. Birisi de tırnak ile iphone'a kumanda edilmiyor gibi sitem dolu bir vidyo çekse yine süper saçma olurdu.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
linuxta kullanan var mi bu aleti? telefondan pcye resim falan atan bir insan degilim de, lazim oldu ama simdi de beceremiyorum. usb disk gibi falan gorse ordan direk resimleri alsam da olur. ovi gibi bir sey aramiyorum.
Mesaj tarihi:
hehe yok yahu yazılımsal bir sorun değilki, parmagımla bastırırken iç ekranı çökerttim, çatlama meydana geldi.

heralde dokunurken telefonun ekranını kıran ilk ben oluyorum hehe.

servise verdim 90 tl masraf oh mis.
Mesaj tarihi:
Nokiayı savunmak icin demiyorum bunları ama birader daha ilk kez ekranı parmagı ile kıran gordum yani sorun nokiada olmayabilir :P
Bu arada 90tl bence fena bi masraf degil koca ekranın degişecegini dusunursen.
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...