Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Telefonu yere göre yan çevirmedikten sonra nasıl ekranı dönsün? Çok saçma çekilmiş vidyo. Adamın istediği gibi ekran dönebiliyor olsa telefonu düz tutan bir insan sola dönüp yürümeye başladığında da ekranın dönmesi gerekirdi. Vidyodaki diğer şeyler de genellikle dokunmatik ekran ile ilgiliydi galiba. Telefonun ekranı iletkenlikle değil, bir şeylerin basmasıyla çalışıyor işte, yumuşaçık parmak ucunuzla yumuşacık dokundurtursanız çalışmayacağı aşikar. Belki daha kötü, kullanması daha zor ama telefonu kötülemek için çok kasıntı çekilmiş vidyo. Birisi de tırnak ile iphone'a kumanda edilmiyor gibi sitem dolu bir vidyo çekse yine süper saçma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 linuxta kullanan var mi bu aleti? telefondan pcye resim falan atan bir insan degilim de, lazim oldu ama simdi de beceremiyorum. usb disk gibi falan gorse ordan direk resimleri alsam da olur. ovi gibi bir sey aramiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Herhangi bir usb kablo ile ext hd gibi baglanabilirsin. USByi bagladıgında telefon ekranından mass storage secenegini sec o zaman ext HD gibi gorur PC telefonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 telefonumun son hali nazar deydirdiniz dimi lan :) neyse bu vesile ile yine nokiadan kurtuldum, hoşçakalın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Hehehe aç kapa ama açılırken pin girisi dışında bişi yapma kendine gelir. Gelmez ise sağlık olsun hemen bi gamewatch iphone al kendine rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 hehe yok yahu yazılımsal bir sorun değilki, parmagımla bastırırken iç ekranı çökerttim, çatlama meydana geldi. heralde dokunurken telefonun ekranını kıran ilk ben oluyorum hehe. servise verdim 90 tl masraf oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ne parmakmış sninki de be..shaolin meyhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 benimki parmak parmakta ne dandik ekranmış yahu, ah nokia ah yaktın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Nokiayı savunmak icin demiyorum bunları ama birader daha ilk kez ekranı parmagı ile kıran gordum yani sorun nokiada olmayabilir :P Bu arada 90tl bence fena bi masraf degil koca ekranın degişecegini dusunursen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ne hikmetse dün verdiğim telefonu bugün aldım servisten, parayı koklayınca baya hızlı çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 foursquare konumumu belirleyemiyor ya. sorun nerde olabilir? sunucu adresi supl.nokia.com diyor mesela bu mu yanlis ki? gps var diyor telefon ama yeirmi bulamiyor :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar