elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Şimdi ben 2009 Aralık döneminde asker yolcusu olmak istiyorum. Etrafta dedikodular dönüyor, 2009 aralık doldu falan diye. askerlik şubesine gitmeyeyim boşuna diyorum. Sorularım aşağıdadır 1) bu dedikoduların doğruluk payıyla ilgili bir fikriniz var mı? 2) başvuru için gerekli belgeler nelerdir? asal sitesinde bulamadım. 3) eğer 2009 aralık dolduysa tecil ettiricem. tecil için gereken belgeler nelerdir?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 gitmeden telefon edip de öğrenebilirsin. en sağlıklı biklgiyi onlar verebilir. ayrıca aralık dolmuş olabilir doğrudur. bir de devre kaybı muhabbeti olmazsa kütüğünün olduğu yere göre ne zaman gideceğin belirleniyor.. yani kastamonu cide misal haziranla aralıkta mı ne yolluyor
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Buldum araştırıp. ilgilenen olursa, http://www.asal.msb.gov.tr/uyarilar.htm burada erler için olan bölüm eğer kısa dönem istiyorsanız tabi üniversite okuduysanız yedek subay bölümüne bakyorsunuz
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 o.O sorsaydınız verirdim adresi :P
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Ama kütüğe göre alımları nerde bulucaz? dragonmax bunu söyle o zaman sdfsd mesela benim eminönü
Öne çıkan mesajlar