Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Yeni başlamış bir komedi dizisi. İlk bölümünü izledim az önce çok güzeldi. Konusu eskiden popüler olan Ray adında bir adamın tamamen bok'a batması ve.... ( devamını söylemiyorum izleyip öğrenseniz seyir açısından daha keyifli olur :) ) http://www.imdb.com/title/tt1229413/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Güzel dizi (tu)(tu) Dün 6. bölümü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 olayı nedir dizinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bi adam var pipisi kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 2. bölümde ilk müşteriye gidiyor ya kapıdan itibaren koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 güzelmiş. biraz breaking bad i anımsattı ama kara komedi değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Breaking Bad ile alakası yok, komedi dizisi. Kara komedi de değil. İlk sezon 10 olacakmış. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 californication yokken idare etti. guzeldi, ama harika da degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 arcane said: Breaking Bad ile alakası yok, komedi dizisi. Kara komedi de değil. İlk sezon 10 olacakmış. :/ valla bana anımsattı. özellikle de son bölümleri. ne kadar komedi o da tartışılır ama güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 lenore de pek bi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bu sezon benim için ilk sönen dizi oldu. İzleyesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Basketballlı falan la izliyim bi bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 basket topu bile gözükmüyor dizide nerdeyse. basketbol var diye izleyeceksen yaklaşma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 evet. birinci sezon bitti. bölümler kısa sayılır bugünkü dizilere göre. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 27 dakika, standart sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 şu anda office dışında o kadar kısa süren seyrettiğim başka dizi yok. ondan bana kısa geldi. yanlız komedi diye girerseniz, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 27 haziran yeni bölüm geliyor.1 sezon güzel başlamış sonu dandik bitmişti bakalım 2. sezon nasıl olucak :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 2. sezon 2 bölümüde nete düştü.izliyen varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi bir dizi hepmi kötü gider ya 1. sezonun sonlarını tekrar izliyor gibi oluyorum. Acayip moloton'a bağladılar yani yalan rüzgarı olsa anlıycam 10-14 bölüm cekiyosun sezonda onlarda böyle olursa......... 1-2 bölüm daha böyle giderse bırakıcam izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar