Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Gaming için ekipman arıyorum; ~Mouse Pad ~Mouse ~Kulaklık (Kulaklık olmasa da olur) Tercihen Mousepad olarak, -Func Surface -Icemat -DKT -Steel Pad ve türevleri de olabilir. Mouse olarak, -Logitech Mx300, 500, 510, G1 -Razer Boomslag -Ms 3.0 (tercihen SteelSeries, Mat) Kulaklık Olarak, -Plantronics Gamecom pro1. -Sennheiser Pc161, 160 (genel olarak bu seri) Açıkcası kulaklık için pek param yok ama satan varsa bir yolunu bulabiliriz. Satan arkadaşlar, ne sattıklarını bu başlık altına msn adresleri ile yazarlarsa sevinirim. msn adresim : [email protected] mail'im [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 burdaki icemat2i ben almıştım. mükemmel bir pad, sorunsuz ancak masaya büyük geldi biraz benim. geri satabilirim 50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 40 + Kargo parası verebilirim. 50 verirsem 60'a patlıyor bana =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben 50+ kargoya aldım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ama masan küçük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Fistan'a 5 Liraya büyük masa sattım, topik kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 eheheh. masam küçük değil lan, mouse pad'i koyunca klavye sola çekiyo, monitörü de sola çekmem lazım. masanın ortasında simetrik durmadıgı için kıl oluyorum. yoksa rahat rahat sıgıyorda .. işte herneyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mx1000 laser var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Fistan said: mx1000 laser var :D yok yav, dpi'ı düşük bi mouse alıcam =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mx1000 laserle oyun falan oynanmaz, çok ağır, asimetrik falan. bir an kan kustum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 g5 alıp 200 dpi oynayabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 aradığın mouselar 5 senelik yani ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 unK said: aradığın mouselar 5 senelik yani ondan dedim hele ki mx300'ün 10 senesi var, legendary oldu neredeyse. g5 şu ağırlık zımbırtılı olan değil mi? hiç onla da uğraşmak istemiyorum. Ve sanırım o da laser teknolojisindendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bende hem mx510 hemde func surface 1030 mousepad var ne prof gamermişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 temizler ise almak isterim =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 temizlenir o sorun değilde elimde başka malzeme yok. olsa satardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mx510 kutusuyla var :P g15 klavye g9 mouse seti var bende şu an çok pro takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 arkadaslar satıcak olan varsa, ciddi anlamda düşünüyorum. bende var ehe demek, açıkcası pek işime yaramıyor =). Helx, steelpad qck veririm =P. custod, mx510'u satıyor isen ne kadar'a satıyorsun =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Magnum said: unK said: aradığın mouselar 5 senelik yani ondan dedim hele ki mx300'ün 10 senesi var, legendary oldu neredeyse. g5 şu ağırlık zımbırtılı olan değil mi? hiç onla da uğraşmak istemiyorum. Ve sanırım o da laser teknolojisindendi. ağırlıklı olan g9 uğraşılacak bi yanıda yok, uzay mekiği dğeil bu mouse sonucta, ilk aldığında sana uyguan bi ağırlığı takıyosun oluyo bitiyo. ayrıca lazer teknolojisi olması zaten bir artı Bide neden illa mx510, eski bi mouse, optik düşük dpi'lı bi mouse günümüz mouselarının yanında. gerek yok. Ucuz olsa anlıycamda ucuzda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mx518'i ben oyun oynarken (ve halen) 400dpi ile kullanırdım, önemli olan dpi değil alışkanlık ve mouse'un ergonomisi bence. avrupada çoğu pro da zaten 10 yıllık ms1.1se falan kullanıyor 400dpi ile. bende boşta bi g3 vardı ama kardeşime hediye ettim yoksa fahiş fiyata satardım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yanı yine hissediyo insan farkını yüksekle düşük dpi'ın. E optik bide. Artık optik mouse kullanmaya gerek yok. Formuda cok başarılı değil bence. Ucuzda değil. gerek yok yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 gerek yok tabii, daha önce mx510 kullanmamamış olanın şu an aramasaı gerek yok. ben mesela mx500 ile başladım onu eskittim 510 aldım sonra turnuvadan 518 kazanmıştım oyle ona geçtim. bunların kaporta hemen hemen aynı, ezberlemiştim yani mouse'u. ten uyumu oluşmuştu aramızda ahueuhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 g5in şeklide aynı deilmi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mx500 ve 510 tercih etmemin sebebi yıllardır kullandığım mouselardı. denildiği gibi bi alışılmışlık var ve benim de balta gibi elim var. bu yuzden onlardan birinin olmasını istiyorum, lazer teknolojisi de bana bi garip geliyo (aniden sağa sola dönecekmiş gibi) ön yargılarımdan kurtulup almaya yeltenemiyorum. ve bilip kullandığın(beğendiğin) mouse bana göre senin için en iyi olanıdır. edit; ha bide şu var, mx500'ün dış dizaynı mx510, 518, g5 gibi kaygan değil biraz daha mat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar