Obscura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 oha be horace insaf ya hakkaten doru ama[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 helal horace valla çok farklı bakmışın olaya cuk oturmuş :D :tebrikz:[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 "1 11 21 1211 111221 21112211 12312221 deney yapıyorum bende :P (horace ınki uyuyor son satırada evet helal :)) (yok geometrik olarak bi halt çıkaramadım tamam pes hehe) [Bu mesaj EagleEye tarafından 11 Haziran 2004 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Horas ben takdir ettim hakikaten, helal. =] Güzel mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dizi dediği için belli bir kural arıosun orda kafasına göre yapmış mesela 31 yerine 1121 falan demiş. görmesi hakkaten zor. brawo hakkaten.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Sayfanın arkasına bakmayın :P Harbi Horac COngraTS![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Helal Horace,Harbi iyi kafa var sende,harap oluon sen buralarda seni T.C.M.K.Ç.L.T.D.Ş.T.İ'ye vermek lazım. ( Türkiye Cumhuriyeti Matematiksel Kurumsal Çözümler Limited Şirketi ) :p.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 anti-matematik (paticikteki herkez umarım böyledir:))[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 horas karşında saygıyla eğiliyorum ehoeh biz çözmeye çalışırken bir sürü üçgen filan kasmıştık, sayfalarca uğraşmıştık, ne kadar abzürdmüş ehoe. oha be kardeşim diyorum sadece eoheoh. ama 6. satırda hakkaten acaiplik oluyor yine. 2 tane 1 sonra bir tane 1. niye böyle be ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 saolun saolun. büyütücek bişi yok. çok zekiyim o kadar.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ben çözecektim huleeynnnn....[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ustteki satirda yazani tane tane ifade ediyor sanki, 1 1: bir tane bir, alt satirda 2 1: iki tane bir, vs vs gibi. Bir bakayim millet ne cevap vermis.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar