pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 elimde yurtdısındaki bir ciftlikten gelme erkek rott yavrusu var.saglıklı bir yavru satın almak isteyen irtibata gecebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 http://forum.paticik.com/list.php?27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 fasdfasd kopek konur mu lan ikinci ele ayrica kopegin ikinci eli daha mi pahali olur dah ami uuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 az kullanılmış darbesiz köpek 2. el de iyi gider sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi wow bölümünde wow acc satılıyomu satılmıyo dsgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 esya degil bu canlı dostum ne 2.eli :S bu arada su an kontrolleri icin veterinerde kimligi fln cıkıcak yarın koyarım foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi ehah. neyse inş bulursun sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 FİYAT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 pascalnouman said: esya degil bu canlı dostum ne 2.eli :S bu arada su an kontrolleri icin veterinerde kimligi fln cıkıcak yarın koyarım foto. madem eşya değil neden satıyorsun ha? o linki vererek sana bi ders vermek istedim dostum. asfdfd kızlara ne prim yaptım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kopek bakabilecek bir eve sahip olsam satmazdım ama henuz öle bir mekana sahip degilim.sonucta rott iri bir hayvan bahceli bir ev yoksa iri cins kopek bakımı hayvana eziyetten baska birsey degil.fiyat konusunda pek bilgi sahibi degilim ama gugılda erkek rott yavrular icin 400-500avro gibi fiyatlardan bahsediliyor. simdi geldi eve buda fotosu ibişin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 makinedenmi bilmiyorum ama kopegin pigmentinde sorun var, hangi ulkeden geldi? export pedigree si elindemi? elinde ise bi yolla bakayım, sahte olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 olm kangal bu, ayakkabı boyasıyla boyamışlar, rott diye çakıcak adam 600 avroya. ayrıca neden satıyosunun senin durumunla alakası yok, istersen klübede yaşa, hayvanı neden para karşılığı, mal gibi veriyosun demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 3 aylık rott yavrusu, kendi köpeğimin yavrusu rott'un rengi ve kafa yapısı böyle olmalı gerçekten ya makinede sorun var yada o yavru çakma olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 150 TL ye kaktır gitsin. bu köpekten cacık olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 iide kangal olsa ole burun olmas 1 2. side kangallar 1000 den baslıor 600 kangal aldıysan ya kırçıldır yada sadece 2 ayağında çift tırnak vardır :);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar