deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Abi bu kablonetin IPsi nasıl degişiyor? IPconfig release - renew yapıyorum degişmiyor bir türlü.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Önce ipconfig'den release ediyosun. Sonra modemin reset tuşuna 5 saniye basılı tutup resetledikten sonra kablosunu çıkartıp yarım saat bi saat civarı bekliyosun. Modemi tekrar taktıktan sonra bi 10-15dk falan bağlantının kurulmasını bekliyosun. Modemin tüm ışıkları düzgün yanınca ipconfig'den renew'liyosun ve bitiyo. Eskiden böyleydi, hatta bi 3 ay öncesine kadar yapıyodum bunu.
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 değiştirirsin, tcpip den gir sabit ip almaya çalış, ip numaran kaçsa sonunu falan değiştir işte. eğer kablonet verilen bi ip ye denk gelirsen kullanabilirsin.
Öne çıkan mesajlar