Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 karı milleti değilmi yaa peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 üzgünüm ama biraz "piç" olmak lazım. ben de yaşadım bu kadar değil tabi de benzer olayları. arkadaşlarımda da gördüm. her zaman kendine daha çok önem vericeksin, önce benim mutluluğum diyceksin ilişkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Dynun said: üzgünüm ama biraz "piç" olmak lazım. ben de yaşadım bu kadar değil tabi de benzer olayları. arkadaşlarımda da gördüm. her zaman kendine daha çok önem vericeksin, önce benim mutluluğum diyceksin ilişkide. + 1500 alnından öpenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Kız seni tecavüzle suçlamış.Var mı yani ötesi?Hala neden böyle oldu diye düşünmenin anlamı var mı? Bir de kimse için aileye sırt dönülmez.Herkes gider onlar kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 c_a_p_t_a_i_n said: Kız seni tecavüzle suçlamış.Var mı yani ötesi?Hala neden böyle oldu diye düşünmenin anlamı var mı? Bir de kimse için aileye sırt dönülmez.Herkes gider onlar kalır. Biliyorum, son mesaj quotelanmaz ama bunu quotelamadan edemedim. Epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Seven kızlar değil acı çektiren kızlar sevilir aslında bu kızlar içinde aynıdır.Sana ne kadar acı çektirirse o kadar bağlanırsın aslında sende de bu kız için bu durum var.Kız sana acı çektirdikçe bi yanın onu sevdi bu hepimizin başına en az 1 kez gelmiş bi olaydır. Karakterini bilemem hani insanların gözünde nasıl bi adamsın ama kız bana dese bu bana tecavüz etti diye millete ballandıra ballandıra anlatırım bana hiç bişey olmaz rezil olacak olan kızdır. Ha baktın çok canını yakıyor kıza dersin bütün msn konuşmaların yazışmaların bende herkese gerçeği söylemezsen bütün okula yayarım diye bak bakalım kız nasıl adam oluyor. Biliyorum kalbinin bi yanı hala deli gibi sana acı çektiren bu kızı istiyor ama ben olsam o kızın burnunu öyle bi sürtürürdüm ki 30 zenci gerçekten kalkıp tecavüz etse daha iyi olurdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 c_a_p_t_a_i_n said: Kız seni tecavüzle suçlamış.Var mı yani ötesi?Hala neden böyle oldu diye düşünmenin anlamı var mı? Bir de kimse için aileye sırt dönülmez.Herkes gider onlar kalır. o kadar okuduğuma üzüldüm, cevap verecektim oysa ki. lakin verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Dynun said: üzgünüm ama biraz "piç" olmak lazım. ben de yaşadım bu kadar değil tabi de benzer olayları. arkadaşlarımda da gördüm. her zaman kendine daha çok önem vericeksin, önce benim mutluluğum diyceksin ilişkide. olay budur sicacaksin kizin agizina sevmeyeceksin sever bile görünmeyeceksin sevdigini kendine bile söylemeyeceksin süründüreceksin. bak ozaman nasil tatli oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi biliyorum benzer trajediler benim eski akrep kiz arkadasimdada basima gelmisti onun yuzunden 2 kere istanbulun en pislik yerlerinden biri olan ornek mahallesine kavgaya gittim aldatildim vs vs ole bi yalanlar solediki ha sonra ben kizin butun yalanlarini ortaya cikardim 1 ay salya sumuk kopek gibi surundurdum butun arkadaslari gercek kimligini gorunce disladi bunu yanliz kaldi sonunda akillandi ama artik cok gecti verdim yolu ertesi gun hayatimin aski ( :p ) diyebilecegim kizla iliskiye basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Bazen bu olaylar karakter meselesi, piçlik tamam güzel bir yandan bir yandan şu durumu var bende. Gerçekten o karşındaki hakkediyormu hakketmiyormu işte pederin bi lafi vardir "erkekler puppy kadinlar pussy". Dynun hatirladiğim kadariyla zaten senin arkadaşlarından birisiyle web cam sex yapmişti ismi lazim değil ^^. Okulun nufusu 2000 ise bunun 1500'ı bütün olaylari biliyor "msn loglarından tut olan bitenlere" bir kaçı kızı "Turkish beta queen" olarak ilan etmelerine lakin insanlar belli bir süre sonra önemsemiyor geçmişte olan bitenleri. Belkide dediğiniz gibi acı çektiğimden dolayı vakti zamanında bukadar çok beni onu halen düşündürmemi sağliyor. Sanırım onu hergün görmek beni halen etkiliyor olsa gerek. Belkide çözüm basit ondan uzaklaşmak yani okul şubat'da bitiyor allahtan ve onun sayesinde ona duyduğum kin öfkeden dolayı hırs yapip bitirebiliyorum nitekim sinif arkadaşlarım hepsi 2 yil önce mezun oldular.. Garip, şimdi bazilariniz bir takim konularda bukadar rahat bakabilmesi normal halbuki yerimde olsaniz bakış açınız görüşleriniz çok farklı nitekim eski nişanlımdı ve böle birşey olması çoğu şeyden soğutu. Tamam kızlarla takılmacaya devam ama yapmacık olmaya katlanamiyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Unutmadan şu lafını unutmuyorum "Carpe Diem Hayatım, Boşver olanları oldu bitti". Bu lafa'da anti core ürettim "Anı Yaşa!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Alis said: msn üstünden sanal sex'den tutun benden ayrildiktan sonra dostum dediğim adamla yatmış "kisaca fahişelik". ..ve bunun ustune kalkip 50 satir yazi yaziyosun..Bole kizlardan kimseye hayir gelmez sana da gelmeyecektir..yarin bi gun barissan bile icine sindirsen bile ayni sey tekrarlanabilir.Disarda gayet ii hatunlar var,iplemiyosun hatunu,karizmani ve seklini ve dusuncelerini ve beynini ve ruhunu duzene sokuyorsun..Bi ihtimal bunlardan sonra o gelip yazicaktir bi sekilde..cezasini verirsin artik..daha ne diyim.. Hayatina devam et,uzulcek bisey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Senin durumun baya kötüymüş. Ben de şimdi düşününce farklı bir açıdan en az seninki kadar berbat bir ilişki yaşamıştım zamanında. Benim atlatmam seninki kadar uzun sürmemişti, demek ki biraz daha zamana ihtiyacın var. Böyle forumda topic açarak, insanlarla bu konuları konuşarak, kız ne yapıyor ne yapmıyor bunları kovalayarak atlatamazsın bu olayı. Elinden geldiğince kafandan çıkarmaya çalışacaksın ve hayatına bakacaksın. Geçti gitti diye düşün, ağzının ortasına sıçmış resmen neden böyle bir insanla beraber olmak isteyesin ki. Düşünmeye harcadığın zamana değmez. Nişanlı mişanlı, içinde olduğun durumu bir kenara bırakıp olayın dışından bakmaya çalış biraz. Bunu anlamak biraz kasıyor ama anlayıp atlattığın zaman da dünyanın en rahat adamı gibi hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Dünyanın en güzel kızı için bile aileni karşına almayacan. Aynen böyle postayı koyup her haltı yer sen üzüldüğünle ,aileni üzdüğünle kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ne olursa olsun aileni karşına almamaya bakacaksın sonuçta kız gidebilir ama ailen hep seninle kalacaktır bu arada önce kendini düşüneceksin gerektiğinde onun itemini bile ninjalayabileceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Alis said: Allah yaşatmasın bidaha bana o günleri şimdi anlatması kolay geliyor ama 1 kutu pasiflorur +1 35lik rakı içtim 2 gün baygındım allahtan birşey olmadı normal'de ölmem gerekir ama sıram değilmiş sanırım.. Hiç bi bok olmaz raat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Abi üzgünüm kırılma ama biri bana tecavüz ile suçlasa, bu işi mahkemeye taşırım. Kim ki kişiliğime ağır bi ahlak suçu atacak ? Kim ki aileme yüz döndürecek kadar kızdıracak ? Bide üstüne gidip onu özlüyorum falan diyorsun? Abi kendini topla. O ayrılıktan bence tek kazancın verdiğin kilolar. Kalanın hepsi FOS! Bundan sonraki hayatında doğru yolu bulman için bence bir profesyonel destek almalısın. Yoksa "dudağımdan öper ve beni öldür" diyen bir kız travması kolay kolay atlatılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 birader motor mu seviyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 gönül ferman dinlemez agalar bilirim ben. ihtiyacın olan tek şey zaman müdür. Bu dönemi en az hasarla atlatmaya gayret et. Bide, Koy götüne aq. Hayat bu tür kaşarları kafaya takıcak kadar uzun değil. Yaşadıklarını kar say, sana layık birine ver sevgini. Elinin kiri olm senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Kızın yüzüne bakma.Unutmak için gereken tek şey yeni ciddi bir ilişki.Ya bu kızla evlensen ne olucaktı?Muhtemelen katil ederdi seni. Tek diyeceğim şükret ki evlenmeden ne mal oldğunu anlamışsın kızın.Özlüyorum falan filan da demeyi kes kendine. "Haysiyeti şerefi olan adam bidaha o kıza dönmez." bu cümleyi de unutma o kız her aklına geldiğinde tekrarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Of hakikaten tam intikamlımış ha. Şeytanca bişeyler düşünmeli. O zaman kendine gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Ne kadar takmazsan kizi, o kadar kazanirsin. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Gkgokhan said: Abi üzgünüm kırılma ama biri bana tecavüz ile suçlasa, bu işi mahkemeye taşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Wharekauhau said: Dünyanın en güzel kızı için bile aileni karşına almayacan. Aynen böyle postayı koyup her haltı yer sen üzüldüğünle ,aileni üzdüğünle kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar