hlim Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Kes sakallı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kot pantolon giymeyin raaage oluyorum, görürseniz birini bana söyleyin dedi bilgi veren şahıs, departmanda çalışan herkes kot pantalonluydu sakal kesin dendi, sonra stajyerin biri bildiğin iki parmak sakal olsa olur mu dedi, baktı hmm tamam seninki olur dedi ikilemde kaldım arda bey topiği basmadan susayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sorarsan söylerler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 pogodi said: beni abim tuzlada staj yapıyor yataktan kalktığı gibi gidiyor Penthesilea said: lan ben diyip sort, parmak arasi terlik moduna gctim kermit said: ben dal daşşak gittim staja Nakamura said: ben staja bile gitmedim, o derece. senko said: staj bana geldi!! Offf :( of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben işyerini yaktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 güzel ve yollu sekreterler falan varsa, ya da diğer stajyerler, insan gibi gitmek faydalı olacaktır. mühendisseniz ama koyun gitsin, en iyi ihtimalle bi arabanın altına yatarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 işe mi gircen, staj yapıyosun, şort tshirt takıl manyak mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 aahhaua ss aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 zibidi gibi dolaşmayın, adam gibi traşını ol, düzgün bişeyler giyin git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 :D o deilde bende gitmedim hiç staja. hatta gitmediğim bi şehirde yaptım ilk stajımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 laylon belge hazırlamış bu sayın ceviz kapuu!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar