Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Sibel Edmonds kimdir? Sibel hanım 9/11 olaylarından sonra FBI tarafından işe alınan yarı Türk yarı Amerikalı bir bayandır. Kendisi orta doğu dillerinde bilgili olduğu için çevirmen olarak başladı işe. İşe alınmasından 1 sene sonra hükümet içerisinde dönen yolsuzluk/casusluk gibi gizli olaylara maruz kalınca ve bunları müdürüne anlatınca işinden kovuldu. 2004-2006 yılları arasında Amerikan yüksek mahkemesine kadar çıkan bu konunun davası Amerikan hükümetinin "state secret's priviledge" adlı hakkı sayesinde iptal oldu. O günden beri öğrendiği bilgileri gün ışığına çıkarttırmaya çalışan bayan Edmonds, sonunda yemin altında resmi bir şekilde ifade verdi. http://www.youtube.com/watch?v=iSvlwg3F6q0 Sibel Edmonds'ın ortaya çıkardığı yolsuzlukları detaylı bir şekilde anlattığı video: (Part 1 of 5) http://www.youtube.com/watch?v=C3ZXWVoHJFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 son videoda o kadar detay yokmuş bulursam link koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 uzahlılar mı ilgili? göremiyorum videolarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yörüngedeki savaşlar hala kafamı kurcalıyor, Sibel yenge o konuya değinmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 aquila said: uzaylılarla mı ilgili? göremiyorum videolarıda. ne yazmışım ben öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 senin yüzünden bende izlemeden UFO videosu sandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 lan ne var videoda, onu yazsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar