Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saphhire AGP kart üretiyormuş!

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

3850 , 4650 den guclu bi kart olarak kalacak. 3850 den daha guclu bi agp ureteceklerini sanmioyrum.

bu yeni nesil olarak 3650 lerin yerine uygun fiyatli yeni mal surmek amacli , boyle agp nin suyunu sikmak amacli bi hareket.

babacum gibi yeni bilgisayar almaya kiyamayip da ben ekran kartini degistireyim gitsinciler hedef kitlesini olusturuyor. =P
Sosyal ağlarda paylaş

bana her türlü daha ucuza gelecek

şimdi bir de yeni bilgisayar toplamaya kalksam kafadan en az 800 TL + KDV girecek

şimdi bi 2gb ram alırım bir de ekran kartı işlemci ye de bir ovecloak çekerim bu şekilde zaten bu maakine gittiği yeree kadar gitsin 2 sene 3 sene

2004 de almıştım lan makinayı
epox rda3+ ana kart
ati 9600se ekran kartı
barton 2500+ işlemci

tey tey
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bana her türlü daha ucuza gelecek

şimdi bir de yeni bilgisayar toplamaya kalksam kafadan en az 800 TL + KDV girecek

şimdi bi 2gb ram alırım bir de ekran kartı işlemci ye de bir ovecloak çekerim bu şekilde zaten bu maakine gittiği yeree kadar gitsin 2 sene 3 sene

2004 de almıştım lan makinayı
epox rda3+ ana kart
ati 9600se ekran kartı
barton 2500+ işlemci

tey tey

ahah aynı lan. gerçi sonradan benim anakart yanınca değişti :P ram de 2 gb zaten. hmmm...
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

bitek anakartı ve ekran kartını değiştir, çok da pahalıya gelmez küçük bir farkla sistemini yenilemiş olursun. Anakartın yenilenince işlemcini de yeniler yeni ram de eklersin, mis gibi olur.

iyi de onu yapınca psu da lazım kasa da lazım yani öyle böyle derken 800 oluyor zaten kaldı ki 2 sene daha kullanayım diyorum 2 seneye daha iyi sistem toplarım benim sorun şu anda 300 tl ye çözülüyor
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

bitek anakartı ve ekran kartını değiştir, çok da pahalıya gelmez küçük bir farkla sistemini yenilemiş olursun. Anakartın yenilenince işlemcini de yeniler yeni ram de eklersin, mis gibi olur.

bastan sona bi kac defa okudum ama anlamadim gercekten.
anakarti ve ekran kartini degistirince islemciyi ne yapicaz? ddr ram ler ne olacak? e bu zaten yeni bilgisayar almis olmak olmuyor mu. tek ayni sey hdd ve dvdrom kaldi galiba =P
Sosyal ağlarda paylaş

babacum 10 fps abartı olabilir ama işte yeni ekran kartı alsan da farkeden bir şey olmayacak yine 30, bilemedin 40 alacaksın. şu an 30 almanın nedeni işlemci, bi core2duo ile o 9600'ünü kullansan 100 alırsın. ben 9800XT artık vefat etti diye gidip agp 1950GT (o zamanlar en iyi agp karttı) almıştım athlon 2600'lü ve 1gb ddr400 ramli eski sistemime ve ne yazık ki çok az fps arttışı gördüm. mmolarda da zaten gpudan çok cpu iş yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

P4 2.8
1GB DDR400
Ati HD3850 512mb gddr3 falan

wow'da outland'te, o büyük raidlerde ne yapar? kaç fps alırım?

ddr1 ram kullandığına göre işlemcin milattan önce doğmuş eski slot p4lerden. o p4 2.8ghz hemen hemen babacumun athlonuyla eşit (veya biraz daha kötü olduğuna göre) işlemcinin loadda olduğu kalabalık alanlarda 50fps öngörüyorum sana ama arada 10'a 20'ye düşüp düşüp çıkacak tabii ondan kurtulamazsın haha.

tecrübelerimle bilerek konuşuyorum güvenin bana agpye para yatırmayın, eski kartlarınızla oynayın daha iyi yani. agplerin suçu yok aslında, ilk nesil amd64 x2 ler vardı agpli anakartları olan, öyle bir anakartınız olsa, ikinci elden böyle vasatın üstü cpu alsanız iş yapar gene agp gpular ama cpu ve anakart nasıl bulursunuz bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...