abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hon>dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ya 2. oyunumda da aynı şey oldu Oynuyorum gayet güzel hiç takılma filan yok . Delay bile yok ya mükemmel o açıdan . Ama oyun bi anda donuyor . 3 kere oldu bu . 1.sinde 10 sn sora filan geri geldi . Diğer ikisinde 1er dakika bekledim ama geri gelmeyince ctrl alt del kapattım oyunu . Oyuna geri dönebiliyorum sonuçta ama neden oluyor bu bir fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 pc yetersiz geliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ama oyun hiç takılmıyor normalde Dotadan bile rahat oynuyorum heralde ? Eğer dediğin gibi pc kaldırmıyorsa garip Düşüreyim bakayım ayarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Odeon_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bodrack said: Ya 2. oyunumda da aynı şey oldu Oynuyorum gayet güzel hiç takılma filan yok . Delay bile yok ya mükemmel o açıdan . Ama oyun bi anda donuyor . 3 kere oldu bu . 1.sinde 10 sn sora filan geri geldi . Diğer ikisinde 1er dakika bekledim ama geri gelmeyince ctrl alt del kapattım oyunu . Oyuna geri dönebiliyorum sonuçta ama neden oluyor bu bir fikri olan var mı ? nette sorun oldugunda oluyor. gecen bana da oldu. bi baktim icerden upload acmis itin biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Hadi lan gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 HADİ HON nikim > DO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 chat server gitti iftar faslı bitsin milletin serverlar gelsin bir yarrrak oyunu atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gökçeada açtı iftarı olm. iftar mı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 insanlar ziyafet sofrasına oturuyo ani herkes sizin gibi fakir değil ki bi hurma bi çorba icip kalksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 şaka yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hadi paticik kanalındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 müslümanlara şaka yaparsan bidaha, ümüğünü sıkarım senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ^ ^^ ^^^ ^^^^ ^ ^ ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Arkadaşlar bildiğiniz gibi dün bir clan kuruldu bu clan paticik clanı ancak paticiğin clanı değil sadece patileri alıyoruz ama tüm patileri almıyoruz. çok hıyar değilseniz bi selama bakar tabi öyle seçmece aldığımız yok yanlış anlaşışmasın. Sadete gelirsek, çok fazla pati var oyunda ve birileri dışarda kalıyor. Biz yıllardır dota oynayan insanlar olarak kankalarımız dışarda kalsın istemiyoruz. Bu yüzden insanlar gelince güzelce çıkmanızı isteyebiliriz, kişisel bişey yok hepinizi seviyoruz. Wc3 serverında yıllarca drama döndü yok efendim serverın kralı cart curt.Böyle şeyler olmasın lütfen Teşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kıvırmadan söyle lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Atarsak buraya gelip ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ali varsa gelirim ben. Yüklü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 varmı şuan oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 dotadan daha akışkan bi oyun olduğu kanaatindeyim.. birazdan geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 gelcek varsa gelsin arda falan bekliyoruz alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yemek yiyip gelicem hala bos olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 niye kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar