Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth toplanıp oynayalım konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi nasıl psr'yi belli bir puanda tutuyosunuz lan. baya böle yaldır yaldır öldüğümün 3-4 katı kill aldığım oyunlar falan oluyor fakat önemli olan takımın yenmesi yada yenilmesi değil mi? hep mi tanıdıklarla oynuyosunuz böle takımcanak?

yırtınsamda takım iyi değilse gg oluyoruz mantıken.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

abi nasıl psr'yi belli bir puanda tutuyosunuz lan. baya böle yaldır yaldır öldüğümün 3-4 katı kill aldığım oyunlar falan oluyor fakat önemli olan takımın yenmesi yada yenilmesi değil mi? hep mi tanıdıklarla oynuyosunuz böle takımcanak?

1670 den 1480 e düstüm 2 günde ben
sonra tekrar cıktım 1600 lere
dory le estelle oynayınca gidiyo psr de gavur oyunlarında arttırıyorum.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Vingthor said:

1670 den 1480 e düstüm 2 günde ben
sonra tekrar cıktım 1600 lere
dory le estelle oynayınca gidiyo psr de gavur oyunlarında arttırıyorum.

baya elim alıştı hala iyi oynamıyom ama kötüde oynamıyorum fakat psr'yi 1400 üstü göremedim. quad killer boşa gidiyor öyle olunca dimi jfdhj
Mesaj tarihi:
Bende ilk başlarda çok 1400 1300 lere düştüm, noob olmama rağmen bir süre sonra algılıyorsun girdiğin takımları bir süre sonra değişiyor dengeler, 1700 psr oldum nerdeyse bu noob halimle, ne işe yarayacaksa.
Mesaj tarihi:
la bazı şerefsizler var 2 pc ile giriyor.oyun kurup diger pc ile karşı takıma giriyor.paso ölüp ölüp duruyor.10. dk da 20 kez öldü lan.çıktım oyundan leaver oldum bide
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...