sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 dota gösterdiğim üstün başarıyı burdada göstermeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hadii son +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 LAN ALT TARAFI +1 BEKLİYORUZ HADİ BEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 +1 pls itelicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Başladık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Oyun var mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 serverlar rezalet durumda bebelerin 2 tanesi lagdan faydalanip bl aldi diye rmk yapmadilar, sinirlendim. pati oyunu neyin bişiler donerse ses edin gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucasthehacker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 arkadaşlar ben de çok oynamak istiyorum nedense ama beta keyim yok biri beni invite edebilir mi acaba? gerekliyse mailim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 gelen olursa oyun nickim ayni dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sen kimsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucasthehacker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 müslüman ve müslüman olmayan arkadaşlar lütfen beni biri invite etsin. beta key lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 asfd. BASARDIM yeni heroyu aldim allahim cok mutluyums. pati oyunu 8 9 gibi olur simdi adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 dur daha yeni aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yeni oyun var gelin ey ahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Oyun varsa geleyim ben de. Noob'um yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 HADİ GELİN HON VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Nası giricem sizin oyuna biri yardımcı olurmu..nick Benimaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Saçma sapan bir sorun yaşıyorum yahu. Mouse cursor'ın gösterdiği yerden daha üst sola tıklıyor. Böyle saçma bir sorun yaşayan/çözen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucasthehacker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ya arkadaşlar kimsede beta key yokmu yahu herkes oynuyor ben haldım döt gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucasthehacker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ya biri de çıkıp yok arkadaşım beta key felan dese ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yok demek ki kimseden ses cikmamis. edik: 1 defa beta key topicine emailinizi birakin, geldikce siradan ordaki insanlara veriyoruz beta key. suan kimsede olmadigi icin, hangi topice yazarsan yaz, cevap alamicaksin. OYUN VAR GENCLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Beta Key için Facebook'taki Heroes of Newerth sayfasının fan'ı olmanız gerekiyor. En son açıldı 1-2 gün önce tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucasthehacker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 eywallah gözüm. facebookta fanıyım zaten de işte 2 gündür .tekrar açsalar da alsak da oynasam yahu çok merak ediyorum patlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sana yolladım ben key , mailini vermişsin key başlığı altında ordan invite attım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar