fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bana niye olmuyo lan hiç bu. hep benim yüzümden kaybediyoruz oyunları sdlfkjs
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Sparkcaster said: abi 2 gün honu aktive ettim peç felan çekip, 3. gün mouse kırdım sıkarak bu da böyle bir anım Haha bende dün yeni mause aldım, eskisine vura vura optik camını kırmışım. Hırs yaparsan bu oyunda kaybediyosun, sinirlenince zarar veriyosun, artık sinirlendiğim zaman başka tarz oyuna giriyorum, ne sinir kalıyor ne stres.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Sparkcaster said: abi 2 gün honu aktive ettim peç felan çekip, 3. gün mouse kırdım sıkarak bu da böyle bir anım Yeni klavye aldım bende sdfs. Ama buna iyi davranacam oyun ortasında klavyesiz kalınca kötü oluyor :D
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 3 v 5 kaldı oyun. 5 biziz. ben de sallamadım pek ss vardı. kaybettik kronos kasınca sdflşksflkjs adamlar deli sövdü bana. rus rpsi yaptım
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 thranduil kim la paticik kanalında ya rus var yada rus bayrakli pati :D
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 argos toz pembe degil ona s2nin yapacagi bisi yok. publicte de quit az değil ki? adamlar quiter kotası koymuslar zaten. e adam oyunun basında ezilince mala bagliyip quit atıyor ezik. communtiy ile ilgili bi durum bence. 5v5 kadro yapmak tek cozum
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Toz pembe'den kastım S2 Games oyun başı düşmelere ve remake sistemine pek önem vermiyor, karşının oyuna ihtiyaç duyması benim gülüncüme giden nokta. Oyun başı terminate olan bir oyuncunun takımına remake hakkı verse ne kaybeder bunu anlamıyorum? Abuse edecek oyuncular zaten leave penalty'si alacaktır hah olmadı, çok fazla abuse eden var, yenilenler oyun başı quit çekiyor, oyun başı düşenlere x2 leave penalty verirsin olay biter. Burada olsa olsa oyuncuların 5-6 dakikaları heba olacak ama hak yenmeyecektir öbür tarafta 15 bilemedin 30 dakika boş, stresli, ve amaçsız bir oyun oynamak daha mı adil?
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 senin dediğin olay direk abuse edilir doğru düzgün bi tane oyun bitiremezsin
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Buddha said: thranduil kim la paticik kanalında ya rus var yada rus bayrakli pati :D çok ağır noob o ya! kaçın uzaklaşın!
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Terminate yiyenlerden bahsediyorum ben, çıkanlardan bahsetmiyorum anlamadın sanırım? Terminate yemesi için 4 dakika geçmesi gerekiyor oyuna girip ilk 2 dakika içinde düşenlerden bahsediyorum, nasıl çok fazla abuse edilir, oyun atılamaz duruma gelir? Zaten 3 dakikadan sonra adam oyundan düşsede bişi farketmiyecek, oyun devam edecek.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 adamlar baktı out picked direk biri çıkar,ya da 3-4 kill verirler çıkar biri falan filan
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 72 saniye içerisinde 3-4 kill aldığınız kaç maçın var? Eğer 72 saniyede takımın 3-4 kill aldığı maçlar, afk leaverların olduğu maçlardan az ise yine yanlış şeyi savunuyorsun. :) Benim hemen hemen her oyunum 1 kişi eksik bitiyorken, 72 saniyede 3-4 kill aldığımız maçların sayısını hatırlamayacak kadar azdır.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 İlk defa oynayanlar neden random oyunlara girer anlamış değilim. 10 tane repick hakkı versen hepsini kullanırlar. Taki bildikleri hero gelene kadar.
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 biraz önce türklere rasgeldim random mmr 3 arkadaş birlikte girmişler benim takıma geldiler. pickleri şöyle oldu. chronos scout magebane
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 En azından senin gibi SS VER OYNARIM deyip batırmıyolar :D
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 poopla said: biraz önce türklere rasgeldim random mmr 3 arkadaş birlikte girmişler benim takıma geldiler. pickleri şöyle oldu. chronos scout magebane Sesli güldüm :D
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 O türkler sonra carry allahtır diyor. Kdr kasan ezikler. Bizimkilerde aşağılık kompleksi var carryden aşağısı rajona ters.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 nickimi adoifhitler yapmıştım benlenmişim 24 saat. Zorunlu nick değişimi yapacakmışım :P
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 geçen bende bi türk clanına girdim, 2 gün dayanamadım 1700'den 1600'e düştüm, çoğu oyun da 20. dk da ezilip "concedeee concedeee" diye bağırıp, cc vermeyince base de afk olan tipler. Abi yabancılada adamlar 2 rax kaybedene kadar cc vermiyo çoğu oyun, özellikle 1675+ oyunlardan sonra başlıyo, ve genelde 4-5 kişilik team halinde giriyolar bir de oyuna. Kendimi streame vericem arkadaş bu ne ya. Resmen replay/stream izlemekten daha çok zevk alır oldum.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bugün yine 4 rusla aynı takıma düştüm 2 tanesi durup dururken afk oldular oyunu kaybettik..
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ruslar serseri mayını gibi ne zaman patlayacakları belli olmuyor :D
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 poopla said: biraz önce türklere rasgeldim random mmr 3 arkadaş birlikte girmişler benim takıma geldiler. pickleri şöyle oldu. chronos scout magebane bizde blink team deneyelim diyoruz ama bi türlü denk getiremedik 5 kişiyi yoksam takım hazır magnus maliken wh nh flan zıplaya zıplaya concede vercez ama 4 kişi olunca dısarda kalan adam blinki olan bi hero almaz gibime geliyor
Öne çıkan mesajlar