Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth toplanıp oynayalım konusu

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
birkac mmr macindan sonra burda beraber oynadigimi herkese tesekkur etmke istedim, ellerinizden opuyorum, kotu oynuyosun dedigim kalbini kirdigim kimse varsa ozur diliyorum. beterin beterinin allah belasini vermisi varmis.
Mesaj tarihi:
sana öyle gelmiş bence aquila, 3-5 aydır rahat mmr oynuyorum, 100 maç yaptıysam 5 tane falan noob/afk/leaver geldi.

win history de acayip kabardı 3 günde 1530'dan 1685 oldum.zaaaa
Mesaj tarihi:
siz mi çok şanslısınız ben mi çok şanssızım anlayamadım bana 3 oyunda bi leaver noob afk feeder flamer denk geliyor..
1700e ulaştığım an kaybetme serisi başlıyor zaten az önce ezdiğimiz oyunu leaver yüzünden kaybettik hiç bişey demeden çıktı gitti herif,bunları yapanların da %80'i ya brown ya pink oluyor,pinklerde ben kralım havası,brownlarda zaten psr düşük kaybetsek nolur kaybetmesek nolur havasında
Mesaj tarihi:
aquila said:

birkac mmr macindan sonra burda beraber oynadigimi herkese tesekkur etmke istedim, ellerinizden opuyorum, kotu oynuyosun dedigim kalbini kirdigim kimse varsa ozur diliyorum. beterin beterinin allah belasini vermisi varmis.

bende onu anladımda ekmek hala iğrenç bi adam
Mesaj tarihi:
Dayman said:

aquila said:

bende onu anladımda ekmek hala iğrenç bi adam

dün bi oyunda karşıma geldi ekmek, bende tempest var onda hammer, gg oldular tabi. replayı izledim russianlar la oynuyomuş meğer :)
Mesaj tarihi:
aquila said:

simdi gene girip, sinir krizleri geciricem.

dişimi kırdım lan sinirden evelsi gün. baya böle sinirlendim dişleri sıktım KAT diye bi ses geldi. hiç hoş diildi gerçekten

1650'den 1320'ye düşünce böle oluyearaeraerağpklfdsğsdfj
Mesaj tarihi:
Mmr bir kere 1500 altına düştümü daha kurtuluşu yok full noob leaver bir daha 1500ü göremiyorsun. Oynadığım 4 oyundan 3ünde oyunu daha yeni yeni oynayan adamlar çıkıyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...