Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Link Belki meraklısı çıkar burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Selam, Ben ilgilenecek birini biliyorum. Bir çıtlatayım bakayım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 neresi o kadar para ediyo bu aracın anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 valla kral arabaymış.doldur arkaya milleti.tam gezmelik araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Arkadaşlar bu araba gerçekten çok orjinal ama eniştemin 2003 model land rover jipi vardı parçası felaket pahalı. büyük ihtimal son sahibi olursunuz ancak meraklısına araç bayağı temiz! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Selam, Bizim tanıdığa söyledim, bakacak. O, bizim memlekette dağ bayır dolaşacak, orada kullanabileceği bir araç arıyordu. Bu da tam ona göre. Elinden mekanik de gelir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 aracı zaten köy evine gitmek için kullanıyodu peder, ben bozuk köy yollarında gazlayınca çukurlardan at eşek gibi geçip arkada serbest salınımdaki karpuzu parçaladım, nitekim süspansiyonlara bişey olmadı. makas sistemi falan mı ne varmış zaten öyle bir araç. kilitleri de tersine dönüyor ingiliz olduğu için, üstüne tavanı da açılıp safari moduna da girebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi tam böyle arkaya biri geçicek ağır taramalı ile tarıcak düşmanları öyle bir araç bu. güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 tarzan hindistan'ın ormanlarında daldan dala zıplarken jane ile tanışmasına vesile olan araç ayrıcana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar