DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Soyle birsey oluyorki nedenini bir turlu cozemedim. Makine acikken eger islem yapiosam yani mouse hareket halinde ise oyun fln oynuyorsam makinede sorun yok ama 15-30 dk arasi bos kalinca makine kitleniyor bir turlu nedenini bulamadim. Her hangi bir ekran koruyucu vb sey yok ztn pc de yani zamanli calisan birsey yok ama belli sure bos kalirsa kitleniyor ancak soylede birsey var muzik caliyorsa yada teamspeak fln aciksa onlar ses gelmeye devam ediyo G15 klavye saatide calisiyor ama makinede hicbirsey yapamiyorum. Derdim bu nasil cozebilirim onceden yasamis olan varmi boyle birseyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Win7 yükle hem desktopume hem laptopuma yükledim, yapmış adamlar. Aha 2 ay sonra vistanın adı bile kalmaz söylüyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bios dan ilgili gelismis ayarlardan c1e ve EIST i kapat. bazi durumlarda carpan dusurdukten sonra geri voltaj alinca bu tarz kilitlenmeler olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Guc ayarlarindan standby'i filan kapatmayi deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar