Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ret nerflerinden sonra exo ya cast time gelince prot paladinler add filan alirken baya kullaniyor exo yu diye taunta 1,2k gibi bi damage koydular HoR a ama damage yapabilmesi icin yaratigin aggrosunun sende olmamasi lazim, damage i koyup aggroyu aliyorsun ret palalar takir takir spamliyor bunu simdi bossu taunta immune edene kadar, bir tank olarak baya sinirimi bozuyor bu bir baktimki threadi filan acilmis bilmiyen butun mallarda ogrenmis boylece GC efendide sey demis: said: We call it "paladin slapping" and it's particularly funny when a group of paladins get together and slap around a boss in rotation. But no, it is not intended. su oyu nciktigindan beri gordugum en salak sey olmasada top10 u zorlar heralde, firildak gibi donuyorum ayiptir gunahtir tank o akdar kosturulmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 dps yapmaya calisiolardır yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Kendi stunları var hammer of justice mi ne, onunla bırını stunladıktan sora o kadar surede 20 25k dmg cıkarabılıyolar ve kesin olduruyolar, eh dps te yapıyolardır kanımca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Lan ben de diyorum neden bu paladinler at gibi threat yaratıyo. Of anamı ağlattılar dün kjshdfsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 retardins işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 VIKTOR QQ MOAR !!1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 salak arkadasim ben ret oynamiyorum banlanican bak gene trollden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 kusura bakma gormustum su topici ama elden bişey gelmiyodu napalım azmettim buldum upladım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar