unK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ligtv said: İspanya hem şokta hem yasta! İspanya'da tam bir şok yaşanıyor !.. La Liga takımlarından Espanyol'un kaptanı Daniel Jarque geçirdiği kalp krizi sonucu öldü !.. Jarque'nin kız arkadaşı ile telefonda konuşurken aniden fenalaştığı ve hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Henüz 26 yaşında olan Jarque'nin ani ölümü İspanya'da büyük şoka neden oldu. 26 yaşında nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Yazık olmuş. Genç yaşta geçirilen kalp krizleri çok tehlikeli oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bu adamlar sezon başlamadan önce bi dünya kontrolden geçmiyor mu yav, maçta falan da değilmiş telefondayken nereden bulmuş adamı.allah rahmet eğlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sevillanın defansındaki bi oyuncuya da böle bişey olmuştu. Vidyoyu izlerken insan bi fena oluyor. Allah rahmet eylesin diyorum ama 26 yaşında da diyorum antreman deil maç deil ne kötü bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 puertanın ölümü kötüydü ya canlı olarak insanlar sahalarda böyle şeyler gördülermi uzun süre unutamıyorlar maalesef http://www.youtube.com/watch?v=HnT9PVCSZYE&feature=related espanyolun kaptanıda gençmiş bayaa toprağı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bugün gazetede okuyunca gözlerim yaşardı lan. allah kimseye vermesin böyle bişey. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kız dırdır yapıyodu muhtemelen telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Miklos Feher geldi aklima, sari kart gördükten sonra sahada ölmüştü takim arkadaşlari ağlıyodu. Allah rahmet eğlesin. http://www.youtube.com/watch?v=us1anf6ojeY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Umarım bugün Antep'te böyle bi olay yaşanmaz. Gerçekten tehlikeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 elesso said: kız dırdır yapıyodu muhtemelen telefonda eşi 8 aylık hamileymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 DeathFinger said: Umarım bugün Antep'te böyle bi olay yaşanmaz. Gerçekten tehlikeli... direkten döndü bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bu sene dünya kupası afrikada yapılcak.umarım böyle kötü haberler almayız.dünya kupasınıda afrikada yapan zihniyeti kutluyorum.55 derece sıcaklıkta oyuncular nasıl oynayacak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 cado said: bu sene dünya kupası afrikada yapılcak.umarım böyle kötü haberler almayız.dünya kupasınıda afrikada yapan zihniyeti kutluyorum.55 derece sıcaklıkta oyuncular nasıl oynayacak merak ediyorum güney afrika güney yarım kürede, maçlar 20-22 derecede oynanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 pff. diniyle dinlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar