Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ne biçim şeydir bu hayata küstüm 5 gündür su bile içemiyorum lan nargile bile içemedimmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 oral medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kloroben değilde bi ilaç vardı ya aft için aftlı böyleye sürüyordun, 2saate geçiriyordu. 5gün olmuşsa geçer zaten artık. max 7gün fln sürer aftlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yemek sodasını alıp bastırıcan dostum o acıdan sonra hiç bişi hissetmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 En süper çözüm: Fısfısı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kermit said: yemek sodasını alıp bastırıcan dostum o acıdan sonra hiç bişi hissetmezsin montla sıçsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 geçsin diye ısırıyorum da geçmedi gitti sanırım gitgide büyüyor:( yarın o ilaçların hepsinden alıp kullancam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ısırmak mı? ı-ıh. üzerine üzerine vursaydın daha hızlı geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Abim doktor bu arada, yukarıdaki ilacı ona göre tavsiye ettim. Her hafta en az 1-2 kere çıkıyor ağzımın içinde zaten, devamlı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Fistan said: kermit said: yemek sodasını alıp bastırıcan dostum o acıdan sonra hiç bişi hissetmezsin montla sıçsın bence olm ben herseferinde yapıyorum 1 2 dk yanıyo sonra geçiyo acısı ondan sonra geçiriyo çok ciddiyim eğer yapmaya tırsıyosan suyla karıştrıp ağzında çalkaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 C vitamini eksikliğinden çıkıyor aft. her iki haftada nasıl beceriyorsun çıkartmayı.dikkat et biraz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bende de 1 2 ayda çıkar 2 3 tane birden hiç ilaç kullanmamıştım hatta ilacı olduğunu da bilmiyordum hep kendi kendine geçmişlerdi bu geçmek bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bende hiç çıkmadı. her hafta nası çıkıyo çokmuş o baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sirke.. hem acısını yok ediyor,hem geçmesini sağlıyor. acısını tekrar hissetmeye başladığın zaman tekrar sür, ya da ağzında çalkala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Fistan said: C vitamini eksikliğinden çıkıyor aft. her iki haftada nasıl beceriyorsun çıkartmayı.dikkat et biraz sdfsd Genetik sanırım bizde. Pederde ve abimde de devamlı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bu sebeple kızlarla ilişkilerim hep pamuk ipliğine bağlı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ahah eeth fazlaymış hakketen 2haftada 1. benim dediğimde piraldyne idi. gerçi aft'ı direk geçiren bir yöntem var mı bilmiyorum, yukardakiler fln hep ağız hijyenini arttırmaya yönelik. tantum verde ve türevleri benzamidin, klorhexidin glukonat gibi etken maddelere sahipler zaten... sdfsd bende ilaç kullana kullana prospektüs gibi olcam yakında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yemek sodası bastır lafımı dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kermit basıyorum bişi olursa kulaklarının çınlamasından anlarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 lan 1 2 dk sızlıkycak başka bişi olmaz geçiricek ramboda adam yarasına barut yakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 inandım bascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 tiner basın lan, selülozik selulozik, iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 korkuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Tantum verde bilimsel çözüm, ötekileri koca karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar