EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Maç arasında kumandayı kurcalarken bi menü açıldı, pozisyonlar, kadrolar falan yazıyo böle kumandayla girebiliyosun. O nası açılıyo? Bala göte açtım ben :) bide pozisyonlarda geri alma vs varmı? varsa nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sol altta okey cıkıyor.ok a basınca belirli dakkalardna maçı ve önceki pozisyonları izleyebiliyorsun.suan maç izlemediğim için tam gozumun onune getiremiyorum :) puan tablosu vs oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 haa o "ok" o işemi yarıyomuş. kendim kontrol edemediğim bi tv de izlediğim için genelde ligtv yi hiç farketmemiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ben izlediğim maçı aynı anda kayda alıyorum,öyle bır özellıgı bılmıyordum,boşuna kaydedıyordum demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar