Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Viktor, Sanırım hiç prot talent heal palaya karşı oynamadın, görmedin sanırım. Tank warrior diyip duruyorsun. Lolz.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 tankı bilmemde dpsi çok yerinde dk'nın yargılıyolar direk.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 buraya da bir facepalm lazımmış. Viktor said: ayrica prot tank spectir birakta oldurmesi zor olsun, beyni olmiyan boss musun taunt atinca healeri birakip tanka daliyorsun?
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 e zaten OP oldugunu soylemeyen yokki prot healin, o degil konumuz prot tank dan bahsediyoruz patchle beraber prot heal tarih olucak onu konusmanin anlami yokki
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 2-3 raid yapabildim anca patch den sonra hala 2 handed Blood > dual wield Frost gibi geldi bana, bende Frost silahlar cok iyi olmadıgı icin fark bayaa oluyo,Blood 5.5-6k gibi frost 4K civarında, 2 handed ta Ignis 25 den dusen silah , 2x 1 handed da 10 mende razorscale den dusen silah x2 var ... vaktiyle uld 25 den hic 1 handed bakmamıstım, yogg daha kesmedik kesesimizde yok, 10 men Xt harddanda nalet silah dusmedi hic ... Kısaca Dps icin Blood devam ,
Öne çıkan mesajlar