Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Viktor, Sanırım hiç prot talent heal palaya karşı oynamadın, görmedin sanırım. Tank warrior diyip duruyorsun. Lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 tankı bilmemde dpsi çok yerinde dk'nın yargılıyolar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 buraya da bir facepalm lazımmış. Viktor said: ayrica prot tank spectir birakta oldurmesi zor olsun, beyni olmiyan boss musun taunt atinca healeri birakip tanka daliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 e zaten OP oldugunu soylemeyen yokki prot healin, o degil konumuz prot tank dan bahsediyoruz patchle beraber prot heal tarih olucak onu konusmanin anlami yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 2-3 raid yapabildim anca patch den sonra hala 2 handed Blood > dual wield Frost gibi geldi bana, bende Frost silahlar cok iyi olmadıgı icin fark bayaa oluyo,Blood 5.5-6k gibi frost 4K civarında, 2 handed ta Ignis 25 den dusen silah , 2x 1 handed da 10 mende razorscale den dusen silah x2 var ... vaktiyle uld 25 den hic 1 handed bakmamıstım, yogg daha kesmedik kesesimizde yok, 10 men Xt harddanda nalet silah dusmedi hic ... Kısaca Dps icin Blood devam , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar