wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cd- said: Arkansis said: duşa girip çıkmam lazım evden alert moda geçtim giremiyorum Abi ekşideki şu mesaj üstüne komik oldu bu baya eheh =) said: şu an elimizde bir aygıt olsa kim duşta kim değil görebilsek inanıyorum marmaranın yarısı banyoda güls abdesti alıyor çıkar. gidin içeriye bakın isterseniz, herkesin ev arkadaşı banyoya girmiştir %100, bi de ateyizm, evrim mevrim dersiniz be, götünüz sıkıştım mı nası salavat getiriyorusunuz naaaaaabeeer. tanım: anadan üryan yakalandığım deprem. ben de duştaydım allah kahretsin. neyseki bursada bi hissiyat olmadı kafa rahat sdf
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ahah ben de depremden hemen sonra duşa girdim. de dışarı çıkıcam o yüzden.
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cd- said: Arkansis said: duşa girip çıkmam lazım evden alert moda geçtim giremiyorum Abi ekşideki şu mesaj üstüne komik oldu bu baya eheh =) said: şu an elimizde bir aygıt olsa kim duşta kim değil görebilsek inanıyorum marmaranın yarısı banyoda güls abdesti alıyor çıkar. gidin içeriye bakın isterseniz, herkesin ev arkadaşı banyoya girmiştir %100, bi de ateyizm, evrim mevrim dersiniz be, götünüz sıkıştım mı nası salavat getiriyorusunuz naaaaaabeeer. tanım: anadan üryan yakalandığım deprem. ya ne abdesti kokuştum ben kalbim atıyo duştayken köpüklü köpüklü apartmanın içerisinde hayal ettim kendimi
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Arkansis said: Cd- said: Arkansis said: duşa girip çıkmam lazım evden alert moda geçtim giremiyorum Abi ekşideki şu mesaj üstüne komik oldu bu baya eheh =) said: şu an elimizde bir aygıt olsa kim duşta kim değil görebilsek inanıyorum marmaranın yarısı banyoda güls abdesti alıyor çıkar. gidin içeriye bakın isterseniz, herkesin ev arkadaşı banyoya girmiştir %100, bi de ateyizm, evrim mevrim dersiniz be, götünüz sıkıştım mı nası salavat getiriyorusunuz naaaaaabeeer. tanım: anadan üryan yakalandığım deprem. ya ne abdesti kokuştum ben kalbim atıyo duştayken köpüklü köpüklü apartmanın içerisinde hayal ettim kendimi anladım yav geyik yapıyom
Öne çıkan mesajlar