wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cd- said: Arkansis said: duşa girip çıkmam lazım evden alert moda geçtim giremiyorum Abi ekşideki şu mesaj üstüne komik oldu bu baya eheh =) said: şu an elimizde bir aygıt olsa kim duşta kim değil görebilsek inanıyorum marmaranın yarısı banyoda güls abdesti alıyor çıkar. gidin içeriye bakın isterseniz, herkesin ev arkadaşı banyoya girmiştir %100, bi de ateyizm, evrim mevrim dersiniz be, götünüz sıkıştım mı nası salavat getiriyorusunuz naaaaaabeeer. tanım: anadan üryan yakalandığım deprem. ben de duştaydım allah kahretsin. neyseki bursada bi hissiyat olmadı kafa rahat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ahah ben de depremden hemen sonra duşa girdim. de dışarı çıkıcam o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cd- said: Arkansis said: duşa girip çıkmam lazım evden alert moda geçtim giremiyorum Abi ekşideki şu mesaj üstüne komik oldu bu baya eheh =) said: şu an elimizde bir aygıt olsa kim duşta kim değil görebilsek inanıyorum marmaranın yarısı banyoda güls abdesti alıyor çıkar. gidin içeriye bakın isterseniz, herkesin ev arkadaşı banyoya girmiştir %100, bi de ateyizm, evrim mevrim dersiniz be, götünüz sıkıştım mı nası salavat getiriyorusunuz naaaaaabeeer. tanım: anadan üryan yakalandığım deprem. ya ne abdesti kokuştum ben kalbim atıyo duştayken köpüklü köpüklü apartmanın içerisinde hayal ettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 istanbula geliyor deprrem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Arkansis said: Cd- said: Arkansis said: duşa girip çıkmam lazım evden alert moda geçtim giremiyorum Abi ekşideki şu mesaj üstüne komik oldu bu baya eheh =) said: şu an elimizde bir aygıt olsa kim duşta kim değil görebilsek inanıyorum marmaranın yarısı banyoda güls abdesti alıyor çıkar. gidin içeriye bakın isterseniz, herkesin ev arkadaşı banyoya girmiştir %100, bi de ateyizm, evrim mevrim dersiniz be, götünüz sıkıştım mı nası salavat getiriyorusunuz naaaaaabeeer. tanım: anadan üryan yakalandığım deprem. ya ne abdesti kokuştum ben kalbim atıyo duştayken köpüklü köpüklü apartmanın içerisinde hayal ettim kendimi anladım yav geyik yapıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar