Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem mi oldu lan / İst?

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Cd- said:

Arkansis said:

duşa girip çıkmam lazım evden
alert moda geçtim giremiyorum

Abi ekşideki şu mesaj üstüne komik oldu bu baya eheh =)
said:

şu an elimizde bir aygıt olsa kim duşta kim değil görebilsek inanıyorum marmaranın yarısı banyoda güls abdesti alıyor çıkar. gidin içeriye bakın isterseniz, herkesin ev arkadaşı banyoya girmiştir %100, bi de ateyizm, evrim mevrim dersiniz be, götünüz sıkıştım mı nası salavat getiriyorusunuz naaaaaabeeer. tanım: anadan üryan yakalandığım deprem.

ben de duştaydım allah kahretsin. neyseki bursada bi hissiyat olmadı kafa rahat sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Cd- said:

Arkansis said:

said:

şu an elimizde bir aygıt olsa kim duşta kim değil görebilsek inanıyorum marmaranın yarısı banyoda güls abdesti alıyor çıkar. gidin içeriye bakın isterseniz, herkesin ev arkadaşı banyoya girmiştir %100, bi de ateyizm, evrim mevrim dersiniz be, götünüz sıkıştım mı nası salavat getiriyorusunuz naaaaaabeeer. tanım: anadan üryan yakalandığım deprem.

ya ne abdesti
kokuştum ben
kalbim atıyo
duştayken köpüklü köpüklü apartmanın içerisinde hayal ettim kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

Arkansis said:

Cd- said:

Arkansis said:

said:

ya ne abdesti
kokuştum ben
kalbim atıyo
duştayken köpüklü köpüklü apartmanın içerisinde hayal ettim kendimi

anladım yav geyik yapıyom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...