Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulgar Soykırımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ve bu ülke bizden 10 kat geri bir ülke medeniyet ve huzur olarak şu an . Her türlü hırsızlık , kaçakçılık oluyor ve bunlar bu adamların AB'de üye olmaları için bir engel teşkil etmedi.

basit batı zihniyetleri soykırım falan ..
Mesaj tarihi:
Amerikanın yerli halkı nerededir?
Fransa Cezayirde neler yapmıştır?
İngiltere binlerce hint dokuma ustasının ellerini ingiliz kumaşına rakip olmasın diye kestirmiş midir?
Hocalı katliamı nedir?
Eskiden ispanyollar Yahudilerle can ciğer dostmuşlar, doğru mudur yanlış mıdır ?

Biri bunları cevaplasın plx.
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

ben de geçen gün mutfağa daldım elime böcek ilacını aldım abandım kıyıya köşeye, 1 milyon kadar hamamböceği, 30 bin de karınca öldürdüm.

ama pişmanım, yarın ilk iş gidicem notere evin tapusunu üstlerine yapıcam.

(tu)
Mesaj tarihi:
Son 4 yıldır burada aktif iş yapıyoruz, dil olsun vs.. bulgar gibi oldum içlerindeyim...ve insan kıyırmayı sevmem ama ATAKA zaten acayip bir mantık içerisinde ve kaldı ki halk sonradan görme hocam çok kötü genel kültür içler acısı, türk müslüman kürt arap ayrımlarını bilmezler,çingenelerin alayıda türküz diye lanse etmiş kendini halk 5.5 saat ötedeki ülkeyi tanımıyor neyse yaz yaz bitmez, genelde türk öğrencilerin çoğuda fiyasko buralarda özellikle karı kızı görünce , bir ucundan tutsan öbür ucu çatlıyor ama şunu gayet net söyleyebilirim, israel ve japonlar ülkeye milyon eurolar döküyor inanılmaz bir yapı gelişmesi var, bizim işler için baya iyi ama şuan için bu kdar boş bir ülkeye böyle yatırım yapmaz bu adamlar bir bildikleri var eminim.

Neyse konu saptı ama şunu diyim gensel soykırım yapmışızdır ve ek olarak feci kuyruk acıları var bazen size saldırsak alırız falan diyorlar bana , bende diyorum ki hacı hüsrevi bile alamazsınız :)
Mesaj tarihi:
bende 1 senedir bulgaristandayım,gördüklerimi kısaca özetliyim:

-30-35 yaşındakilerin ve gençlerin %99 u bildiğin mal,biraz akıllı olan zaten ab ye girdikten sonra ülkeyi, bidaha dönmemek üzere terketmiş,halk aşırı fakir ab ye girdikten sonra iyice fakirleşmişler,kendilerini alkole,discoya, bara vurmuşlar,gençlerin cogunun ne tarihten ne milliyetçilikten ondan bundan haberi var.
-Aşırı milliyetçi olan ufak bir kesim var,hatta seçimlerin ertesi günü 4 türk öğrenciyi kaldıkları yurdun onundeki bahçede evire çevire dövdüler.
-türk öğrencilerin durumu zaten içler acısı,cogu bulgar karıları için gelmiş(allahsızlar öle böyle değil ama çok fenalar:)),2 kelime ing ile discoda karı düşürmek için kıçını yırtan,yanında erkek arkadaşı olan kızlara sarkan neler neler...
Mesaj tarihi:
bulgarca öğrenmekde nınısının nını,o yamuk yumuk harfler,yazması bi dert okuması ayrı dert,ama günlük genel konuşulan şeyler öğrenilebilir,bakalım bidahaki dönem gidince kursa başlamayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

bende 1 senedir bulgaristandayım,gördüklerimi kısaca özetliyim:

-30-35 yaşındakilerin ve gençlerin %99 u bildiğin mal,biraz akıllı olan zaten ab ye girdikten sonra ülkeyi, bidaha dönmemek üzere terketmiş,halk aşırı fakir ab ye girdikten sonra iyice fakirleşmişler,kendilerini alkole,discoya, bara vurmuşlar,gençlerin cogunun ne tarihten ne milliyetçilikten ondan bundan haberi var.
-Aşırı milliyetçi olan ufak bir kesim var,hatta seçimlerin ertesi günü 4 türk öğrenciyi kaldıkları yurdun onundeki bahçede evire çevire dövdüler.
-türk öğrencilerin durumu zaten içler acısı,cogu bulgar karıları için gelmiş(allahsızlar öle böyle değil ama çok fenalar:)),2 kelime ing ile discoda karı düşürmek için kıçını yırtan,yanında erkek arkadaşı olan kızlara sarkan neler neler...

bu sperm salgılama ve gen aktarımıyla yakında cengiz hanın başardığını başaracağız.her milletin karısı ile sex yapmak için maymunlaşan başka millet var mıdır acaba?
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

bulgarca öğrenmekde nınısının nını,o yamuk yumuk harfler,yazması bi dert okuması ayrı dert,ama günlük genel konuşulan şeyler öğrenilebilir,bakalım bidahaki dönem gidince kursa başlamayı düşünüyorum.

Ahah abi kağıda yazmayacaksın,kızlara yazacaksın. :)
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Aynı dert bende de var bende thaice öğreniyorum allah sonumuzu hayır etsin
Mesaj tarihi:
bence özalın en büyük hatası,oradaki bulgarlaşmış türkleri bu ülkeye kabul etmekti,hepsini birden bulgarlarıda dahil,yok edip verimli topraklara otururduk,hemde ahlaksızlık onlar sayesinde bu kadar yayılmazdı,düşünüyorumda 90 lı yılların başında,istanbulda 10-11 yaşlarındayken ,gördüklerim bana yetti,bide özal tuttu bunlara ev verdi,terörden millet güneydoğuda kırılırken,başımıza bela açtı ,çok kötü crit attım ama bu böyle,onlar yerine çeçenleri felan getirseydik keşke,dejenere olmayan bir toplumdu hiç olmazsa,bakın şimdi oradan gelen türklerin kaçı geri bulgar vatandaşı oldu bir araştırın..
Mesaj tarihi:
bursada, göçmenlerin en çok geldiği yerlerden birinde, oturan biri olarak söyleyebilirim ki, haksızsın.

oradan kovulan herkes burayı vatanı bilmişti zaten, nefret ediyorlardı bulgaristandan. ha, bir sonraki kuşak sırf pasaport uğruna geri dönüyor olabilir. bu da öngörülememiştir muhtemelen. ama o insanlara gelip "YOZLAŞMIŞ PİSLİKLER, ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİNİZ" demenin manası yok, ne yapsaydık, karadenize mi dökseydik hepsini ?

çeçenlerle ilgili söylediklerine sadece güldüm, o kadar alakasız ki.
Mesaj tarihi:
bulgarların ne ahlaksızlığı ne dejenerasyonu varmış? suç oranını arttıran unsur ülkenin doğusundan geliyor bir kere batısından değil.
ahlaksızlıktan kasıt seksse varsın yapsınlar ırkımız güzelleşsin.
kafam kadar sakalı olan çeçenler mi ahlaklı ayrıca
Mesaj tarihi:
benim söylediklerim ırçılık değil,türkiyenin gerçekleri,isteyen katılır isteyen katılmaz,ama çevremde gördüğüm çoğu bulgar göçmeni,istanbuldayken,bulgar vatandaşlığına geçmişlerdi 2000 li yıllarda,yani bu ülkeyi paravan olarak kullanıp,durum iyileştiğinde tekrar dönme olayının bana ters geldiğini anlatmaya çalışıyorum,yarın bir gün aynısı olunca tekrardanmı dönecekler?o zaman nüfus mübadelesi yapsınlar,güneydoğuya yerleştirsinler bulgar göçmenlerini,güneydoğudakileride bursa ya yerleştirsinler,bu ülkenin asıl evlatlarına yapılan haksızlık göçmenlerin trilyon katıdır anlatmakla bitmez,%70 i bulgar gibi yaşayıp türkçe konuşan insanlar,gözlerimle gördüklerimi yanlışmı biliyorum peki,neyse daha fazla uzatmayayım,iş ırkçılığa doğru gidiyor..
  • Yeni Oluştur...