zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kuranda yazan insanın 7000 yıl önce olduğudur belkide o milyon yıl önce fosilini buldukları dediğin insanın ilk atalarıdır? daha insan olmamıştır? bunu bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bence fareden geldik, bütün deneyler fareler üstünde yapılıo darwinde bok yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Fly said: lab analizi falan var dayı Dayıcım ben yok demiyorumda kendiniz bunu yapmadan nasıl inanabiliyorsunuz böyle bir şeye bende onu merak ediyorum tamamen insanları Tanrı olgusundan soğutmak için yapılmışta olabilir diyorum dayıcım oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 fosilin başına gidip analiz yapayım diyosun yani. lise 1, coğrafya, karbon testi. google yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sene 2009 hala allah mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bu topic evrim var veya yok tartışması olmamalıydı, adnan oktar efendimizin mükemmel sözleri üzerine olmalıydı, ne kadar da eğleniyordum ben (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 vay anasını, adam kitabın gökten indiğine inanıyo, bilimsel testlere inanmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 zeawee said: kuranda yazan insanın 7000 yıl önce olduğudur belkide o milyon yıl önce fosilini buldukları dediğin insanın ilk atalarıdır? daha insan olmamıştır? bunu bilemezsin. Ben o fosilin insan a ait olduğunun bile gerçek olmadığı kanısındayım Ayrıca dinci bi yapıp olduğunu düşünüp cahil dinci diyen arkadaşlar, Daha önceki postlarıma göz atarlarsa öle olmadığını görürler ayrıca şunu demek istiyorum ben saatlerdir uzatmiyayim.. Atomun herşeyin başlangıcı olduğunu varsayalım onunda bir yaratıcısı olucak Onu yaratanında bir yaratıcısı olabilir. Yani bunu tartışmak tamamen gereksizdir. Hiç bi şeye inanmamaktansa allaha inanmayıda tercih ederim.. Neticede kendini garantiye alıyosn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 dünyanın düz olduğunu savunan bir forum vardı, daha süper onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Dolis said: Atomun herşeyin başlangıcı olduğunu varsayalım onunda bir yaratıcısı olucak Onu yaratanında bir yaratıcısı olabilir. siz döngüye sokuyonuz olayı. bak burda tarışıyoz onu aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Dolis said: Hiç bi şeye inanmamaktansa allaha inanmayıda tercih ederim.. Neticede kendini garantiye alıyosn =) Bu konularda tartışacak bilgin olmadığına inanıyorum. Zira bu tür tartışmalarda bir inananın kendi dinini savunurken ki en bktan argümanı budur. Ee be arkadaşım tanrı senin sırf yanmamak için inandığını düşünemeyecek kadar geri mi? Böyle bir iki yüzlülüğü cennete koyuyorsa ben cehennemde kalmalıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 aquila said: vay anasını, adam kitabın gökten indiğine inanıyo, bilimsel testlere inanmıyo. Böle bi şey söz konusu değil ben bilimsel açıklamaların tamamının doğru olduğuna inanmadığımı söylüyorum? At gözlüğüyle konuşmayın düşünerek konuşun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 off konu şimdi çıkar ilişkisi ve döt korkusuyla hidayete ermeye filan kayıcak. harun yahya quote larıyla daha eğlenceliydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Loxias said: Dolis said: Hiç bi şeye inanmamaktansa allaha inanmayıda tercih ederim.. Neticede kendini garantiye alıyosn =) Bu konularda tartışacak bilgin olmadığına inanıyorum. Zira bu tür tartışmalarda bir inananın kendi dinini savunurken ki en bktan argümanı budur. Ee be arkadaşım tanrı senin sırf yanmamak için inandığını düşünemeyecek kadar geri mi? Böyle bir iki yüzlülüğü cennete koyuyorsa ben cehennemde kalmalıyım =) Alakası yok bunun sadece mantıklı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 çıkar o gözlüğü akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bence de konuyu saptırmayalım. Buradaki arkadaşlar her günkü tiplerden Harun Yahya kadar extrem olamıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 wildpervert said: çıkar o gözlüğü akila miyop+astigmat var, çıkarsam göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bu allahın bir hikmeti. seni test edişinin bir parçası olabilir öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Dolis said: Otrivine said: İnsanın maymundan geldiğini idda eden tek kısım cahil dinciler ;) Evrim teorisi ortak atadan gelindiğini söyler maymundan türediğimizi değil. Maymundan geldiğimizin üstüne kurulmuş tüm argumanlar saçmadır.>:D< önce orda örnek olarak onu söylediğimi anladıktan sonra konuş lütfen yada konuyu terket bi dahada yazma? Örneğin yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Dolis said: aquila said: vay anasını, adam kitabın gökten indiğine inanıyo, bilimsel testlere inanmıyo. Böle bi şey söz konusu değil ben bilimsel açıklamaların tamamının doğru olduğuna inanmadığımı söylüyorum? At gözlüğüyle konuşmayın düşünerek konuşun... [img=http://img7.imageshack.us/img7/2792/eyeguards.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Maymuna inanmıyorum ama bir güç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Lan konuya geç kaldık allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ama allah yok, maymun kahretsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Allah cezanızı verecekkk!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar