Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrim pagan dinidir, Darwin teoriyi dedesinden çaldı

Loxias

Öne çıkan mesajlar

zeawee said:

kuranda yazan insanın 7000 yıl önce olduğudur belkide o milyon yıl önce fosilini buldukları dediğin insanın ilk atalarıdır? daha insan olmamıştır? bunu bilemezsin.

Ben o fosilin insan a ait olduğunun bile gerçek olmadığı kanısındayım Ayrıca dinci bi yapıp olduğunu düşünüp cahil dinci diyen arkadaşlar, Daha önceki postlarıma göz atarlarsa öle olmadığını görürler ayrıca şunu demek istiyorum ben saatlerdir uzatmiyayim.. Atomun herşeyin başlangıcı olduğunu varsayalım onunda bir yaratıcısı olucak Onu yaratanında bir yaratıcısı olabilir. Yani bunu tartışmak tamamen gereksizdir. Hiç bi şeye inanmamaktansa allaha inanmayıda tercih ederim.. Neticede kendini garantiye alıyosn =)
Sosyal ağlarda paylaş

Dolis said:

Hiç bi şeye inanmamaktansa allaha inanmayıda tercih ederim.. Neticede kendini garantiye alıyosn =)

Bu konularda tartışacak bilgin olmadığına inanıyorum. Zira bu tür tartışmalarda bir inananın kendi dinini savunurken ki en bktan argümanı budur. Ee be arkadaşım tanrı senin sırf yanmamak için inandığını düşünemeyecek kadar geri mi? Böyle bir iki yüzlülüğü cennete koyuyorsa ben cehennemde kalmalıyım =)
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

Dolis said:

Hiç bi şeye inanmamaktansa allaha inanmayıda tercih ederim.. Neticede kendini garantiye alıyosn =)

Bu konularda tartışacak bilgin olmadığına inanıyorum. Zira bu tür tartışmalarda bir inananın kendi dinini savunurken ki en bktan argümanı budur. Ee be arkadaşım tanrı senin sırf yanmamak için inandığını düşünemeyecek kadar geri mi? Böyle bir iki yüzlülüğü cennete koyuyorsa ben cehennemde kalmalıyım =)

Alakası yok bunun sadece mantıklı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dolis said:

Otrivine said:

İnsanın maymundan geldiğini idda eden tek kısım cahil dinciler ;)
Evrim teorisi ortak atadan gelindiğini söyler maymundan türediğimizi değil.
Maymundan geldiğimizin üstüne kurulmuş tüm argumanlar saçmadır.>:D<

önce orda örnek olarak onu söylediğimi anladıktan sonra konuş lütfen yada konuyu terket bi dahada yazma?

Örneğin yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

Dolis said:

aquila said:

vay anasını, adam kitabın gökten indiğine inanıyo, bilimsel testlere inanmıyo.

Böle bi şey söz konusu değil ben bilimsel açıklamaların tamamının doğru olduğuna inanmadığımı söylüyorum? At gözlüğüyle konuşmayın düşünerek konuşun...

[img=http://img7.imageshack.us/img7/2792/eyeguards.jpg]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...