Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 HaberTürk'ü açın. Doktor sıfatlı bir katılımcı Darwin'in teoriyi dedesinden çaldığını ve Evrimin bir pagan dini olduğunu iddaa ediyor. Komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Evrime tapan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Reklama girdi. Adam onu idda ediyor. Herkes izlemeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yiğit buluta katlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ahahah, rastgele harfleri yere atsam Kitap çıkar mı? diye bir şey söyledi. Ben iptalim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 oooof offf abooooowww... izliyo musunuz? vatikan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bilimsel konuşmanın arasında İsa'nın da geri geleceğini idda etmiş durumda =) Harun Yahya geliyormuş. Bu program çok bomba olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Aman yarabbim, bu nasıl bir kafa yapısıdır. Vatikan evrim teorisini kabul ediyor, mason olduğu için normalmiş, masonların da başında ŞEYTAN varmış(ciddi dediler bunu). Yalnız Mine Kırıkkanat iyi deliymiş, umarım sinirlendiği için bu kadar saçma konuşmuştur. Bu arada az sonra Adnan Hoca efendi hazretleri teşrif edecekler, kaçırmayın derim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bir adnan oktar eksikti. sansürlü olsaymış program keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mine Kırıkkanat bence bunlara çok bile konuştu. Bence gayet hoş bir konuşmaydı biraz sinirli de olsa. Adamın mantık süper. Hiç bir şey yoktan var olamaz. Tanrı ezelidir. Bir bilim adamı bu iki şeyi nasıl bir arada idrak edemiyor. PHPde yazsan apache çöker. Bu nasıl saçma bir mantık. Hiç bir şey var olamazsa tanrı nasıl olmuş be adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.bookglobal.net/xcart/skin1/images/Adnan_Oktar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Adnan oktar ın açık renkli takım elbiselerine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mine Kırıkkanat hayatımda duyduğum en saçma konuşmayı yaptı, bu kadar senedir bilim dünyasını takip ederim daha Richard Dawkins gibi -kendi deyimiyle- "militan ateistlerin" dahi canlılığın dünyada rastgele ortaya çıktığını iddia ettiğini duymadım. Evrim teorisi, özellikle doğal seçilim, rastgeleliğin tam tersidir. Elinize bir kalem alıp bıraktığınız zaman bu kalemin rastgele yere düştüğünü iddia etmek saçmalıktır, onun düşmesi yerçekimi olduğu içindir. Ayrıca dünyanın yaşının 250 milyon yıl olması gibi ilkokul hayat bilgisinde bile yanlış olduğu öğrenilebilecek bilgileri sıralamak bütün inandırıcılığını kaybettirdi doğrusu. Mine Kırıkkanat'ın kendi felsefi görüşleri(enel hak, herşey rastgeledir) gibi fikirlerin evrim teorisi ile alakası yoktur, bunlar kendisinin şahsi fikirleridir ve benim kanaatimce bilimsel bir tartışmada kesin gerçeklermiş gibi, sert ve tersini kabul etmeyecek bir şekilde dile getirmek yapmak istediğiniz şeye daha çok zarar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bu arada şunu koymadan duramayacağım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 taşkın tunanın diksiyon bozuklukları ve asla konuşamayışı beni benden alıyor. o ne biçim kelime telaffuzu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.imanedenbilimadamlari.com/images/1_r1_c1.jpg ohhh yeaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 "stephen hawking bilim adamı değil, bir pagan rahibidir" yeni bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 druid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 reklamlardaon sonra adnan oktar gelince tartışma bir kademe geri giderek devam edecektir mi dedi ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Yok artık dediler mi bunu? Şu baya bombaymış ama: "darwin şarap içen, gemilerle gezerken naralar atan bir adamdı." -oktar babuna Müjdemi isterim Adnan hoca efendi hazretleri binaya girmiş bulunmaktalar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 adamın ilk sözü allah var, kesin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 lan hep şeyi söylüyorlar paris tesadüfen boeing 747 tesadüfen binalar tesadüfen biri bunu tesadüfen tecavüz etse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sakalı olan her insan mehdiye benzer. orta boylu her insan mehdiye benzer. ben de benziyorum,ama değilim Adnan oktar - 07.08.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ahahaha çok bomba bu adam "onları allah öyle yaratıyo, allahı bulmasın diye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 allah emrettiği için inançsızmışım. günah benden gitti aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar