Joker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 lens gözüm kabul etmediği için dün gözlük aldım. ama hiç memnun değilim. gözlükten bakınca flat monitör'üm bombeli gözüküyor??? ayrıca herşeyin köşesinde kırmızı yeşil mavi çizgiler oluşuyor. özellikle kağıtların kenarında.. bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 alışma sürecinde olur öyle. 2-3 gün sonra bütünleşirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 düzenli olarak takmamama rağmen bende hiç öyle bişey olmamıştı yani kırmızı yeşil çizgiler falan değişikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bende de hiç olmadı düzenli takmıyorum ama. Sevmiyorum gözlüğü allah cezasını versin lens (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 uv filtreli cam aldığından kaynaklanır .normaldir .iyidir hatta.alışırsın ,lens çok sağlıksız bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gozluk candır kandır bazen elimi suratıma atıp gozluk suratımda mı lan die kontrol etmiyo degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 alışırsın alışırsın. hatta ilk başlarda gözlüğünde en ufak bi parmak izi ya da leke olunca deli gibi hemen bi yere siliyosun, bi süre sonra gözlüğün temiz kısmından karşıyı görebilmek için kafanı abuk açılarda tutarak geziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Eternalus said: alışırsın alışırsın. hatta ilk başlarda gözlüğünde en ufak bi parmak izi ya da leke olunca deli gibi hemen bi yere siliyosun, bi süre sonra gözlüğün temiz kısmından karşıyı görebilmek için kafanı abuk açılarda tutarak geziyosun. aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 merdivenlerden takla atiyordum bugün az daha. çay bardagınıda masaya koyarken uzaklığı ayarlayamadım bardagı vurdum masaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 heueh o uzaklık olayı oluyor öyle ilk başta, sonra alışıyorsun merak etme=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 off benimde almam lazım ama alıcam takmıcam diye boşa gitmeyim diyorum grrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kolormatik gözlük heralde.. kanal 7 yi cam gibi izleyebiliyosan, gozlukte sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bu taşı ilk hangi da... sazan atıcak diye merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Lens dururken ne gözlüğü ya? Hayatta yapamam.... Lens takamazsın dendiği gün de gider lazerle çizdiririm gözleri. O da olmuyosa kör gezerim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Lazerle çizdirmek için 1 yıl içinde göz numarasının 0.50den fazla değişmemesi gerekiyo ve maksimum bi sınırı olduğunu biliyorum araştırdım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gözünün driverlarını güncelle geçer :D bende gözlük aldım. Yürürken böle midem bulanıo, cok yüksekten bakıomusum gibi oluo. Takamıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Dartanian said: Lazerle çizdirmek için 1 yıl içinde göz numarasının 0.50den fazla değişmemesi gerekiyo ve maksimum bi sınırı olduğunu biliyorum araştırdım :S maksimum sınırı 5-6 falan az değil yani. cidden öküz gibi bozuksa yapmıyolar. bi de bi yaştan sonra illaki durur ilerlemesi numaranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 miyopta 10a kadar çıkıyo sınır ama himermetrop ve astigmatta o civar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 numaranın ilerlemesi sadece yasla degil degisik etkenlere baglı ne kadar yorduguna vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ilerlemenin galiba kör olana kadar yolu var.mış. bi de ben çizdirme olayından korkuyorum, çizdikten sonra yükselirse numara bi daha durdurulamıyor.muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bi de yaslanınca "azalıyomus numaranın ilerlemesi" ne kadar sacma bi hipotez oldu.. insanların sadece yasladıkları icin bile gozleri bozuluo olduguna gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yaşlanınca katarakt olması hatta dimi, aynen çok saçma ya. göz sağlığı çok ciddi bişey çok dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 screwy said: bi de yaslanınca "azalıyomus numaranın ilerlemesi" ne kadar sacma bi hipotez oldu.. insanların sadece yasladıkları icin bile gozleri bozuluo olduguna gore Yaşlılıkla gelen katarak miyopu yavaşlatır, hatta iyileştirir... Babam ben bildim bileli gözlük kullanan bi adamdı. 2.0 miyop yüzünden. Şimdi yakını göremiyor, ama miyopu 0.5 e düşmüş. O yüzden adam 50 sinden sonra günlük gözlüğünü çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 burtonesk said: ilerlemenin galiba kör olana kadar yolu var.mış. bi de ben çizdirme olayından korkuyorum, çizdikten sonra yükselirse numara bi daha durdurulamıyor.muş. adasd tırstım :( benimde her sene mütamadiyen .50 ilerliyor hemen hemen. 1- 1.5 numaralarla başladığımız göz serüveni şu an 6.0 da. Sürekli ilerlediği için benim de gözümü çizmiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar