Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tirstiginiz korku filmleri

streamon

Öne çıkan mesajlar

said:
Popeye, 07 Haziran 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
bu arada shining baya hoştu ama stephen king'in olanı :) kubrick'in yaptıgı çok alakasız olmuştu

kubrick inkini ben bayağı beğendim
malum yönetmen ve jack nicholson faktörleri de etkili oldu tabi de

king inki de bayağı dandik diye duydum ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

king'in daha güzel
sonuçta tamamen kitabına baglı bi film olmuş

zaten ben kitabı okumuştum ilk olarak
o yüzden king'in filmi daha çok hoşuma gitti
ayrıca ordaki cocugun yanaklarını bütün gün sıkmak istiyorum :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Jason Voorhees! bütün Jason filmleri!
krokunçtular
tabi madalyonun diğer yüzünden bakarsak olan bitene gülmekten koptuğumuz korku filmlerinin başında da yine jason serisi geliyor :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

The Others da ust kattan gelen koşma sesleri hala geceleri tırstırır beni hafiften.Signsda o doğumgünü olayı benide feci tırstırmıştı.Ama signs çok yapay geldi bana.yapay filmler korkutmuyor nedense.yani geceyarısı sesler geliyo şahsen yatarım uyurum olmadı polis çarırım bide öle tarlanın ortasındaysam ama adam kapıyo tüfeği koşuyor.Bu yapay geliyor ve beni filmden soğutuyor.Ama othersda piyanonun çalması kapıların açılması sesler gerilimi kademe kademe ve doğal bi şekilde arttırıyor ve beni çıldırtıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

eet ring fena değildi, bir de gizli gerçek miydi o filmin adı birkaç sahnesinde zıplatıyordu adamı. aslına bakarsanız iyi korku-gerilim yok piyasada ya da gerilim var da korku yok.

bu arada stephen king geçti bi yerlerde. evde felan canınız sıkılır da bi korku izleyeyim derseniz "rose red konağı" adlı 4 cd'lik filmi kiralamayın. iğrenç bi film, inat ettim sonuna kadar izledim. değil korkmak cansıkıntısından patladım, çok kötü...
Sosyal ağlarda paylaş

ringi arcanein tavsiyesi uzerine evde izlemistim gulup gecmistim sinemada gittik eh ucbucuk attim bide signsda asiri derecede gerilmistim birazda tirstiydim
rosered bence gayet guzel film ayrica o normalde film degil su anda carsamba gunleri atv de yayinlanan kingdom hospital gibi mini tv serisi birlestirilmis hali o ama gayette guzel bir film bence izleyin [signature][hline]

[Bu mesaj Disappear tarafından 08 Haziran 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ring'de tırsmıştım acaip hatta geçen gün gece işemeye kalktığımda aklıma geldi tualetin kapısı açınca sımara karşıma çıksa ne olur diye baya 3,5 olmuştum

yazın da bir film gelmişti sinema 10 kişi falandık acaip tırstım onda da[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
Sosyal ağlarda paylaş

Ben acayip tırsığım walla. İzlediğim bütün korku filmlerinden tırstım. Bi Çığlık hariç. Ben ring'i cd den seyrettim acayip iğrençti görüntü ses. Bi bok anlamadım dolayısıyla tırsmadım da. Sonunda noldu hala merak ediyom. Bunlar aradılar bir sürü şey sonra gittiler çocuğu anasına kızdı mızdı sonra bişi anlamadım vd çok kötüydü :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

öf ya ring'den korkan arkadaşlar ben bütün filmde o kadar sIkIldım ki... hiç bi konusu olmayan ne anlattığı belli değil.. filmi bi kere daha seyredebilenleri kutlarım, işkencemsi bi film o[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solomnus, 07 Haziran 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
The Others da ust kattan gelen koşma sesleri hala geceleri tırstırır beni hafiften.Signsda o doğumgünü olayı benide feci tırstırmıştı.

aha bnimde en çok korktuğum yerleri o filmlerin[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...