Peja Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 arkadaslar bu aycell hattim cekmiyor bunun nedenini bilen varmi acaba ya da aycell hatti olup da cekmeyen varmi? konturunu yukledim kapanmamasi lazim ondan degil ayrica cekmedigi için musteri hizmetleride aranamiyor.. Ne yapmak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bende sorun yok ama zaten kontor 1 yıl yuklemesen kapanmıyor bildigim kadarıyla onla ilgili degildir.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ulan senin allah belanı versin! böyle hatmı olar şerefsiz senin gelmişini geçmişini ... deyip gidip tıpış tıpış turkcell hat almak lazım, bkz. ben[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peja Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 abi turkcell zaten varda bu ucuz ya karı kızla konusmak içindii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 anaaa....[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 klasik türk telekom rezaleti...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 benim 2. hattaım aycell ve hiç bir sorunum yok.. gayet ii çekio şu an![signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: SilverSurfer, 11 Haziran 2004 20:23 tarihinde demiş ki: ulan senin allah belanı versin! böyle hatmı olar şerefsiz senin gelmişini geçmişini ... deyip gidip tıpış tıpış turkcell hat almak lazım, bkz. ben ve bkz. ben ... Aria sahibiym cekmeme prob u yok ama. Ark larin yarisindan cogu trcell bi aradin mi hooop 6 sn de 1 kontor du. bugun trcell e gectm aria da duruo bi kenarda . trcell den trcell e dk si 4 kontormus galiba 15 sn de 1 kontor yani gzl daha iyi olucak bole. Tum listeme msj attim ama o kotu oldu hat degisince :D . Trcell acemiligi iste keske bi kismini web den atsaydik neyse .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya ben kampuscell üyesiyim ama kampüscell arkadaşlara msj atıyom hep 2 kontör nedir ne değildir?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar