Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 G9 aldım bende. 10 numara. mx1000laser vardı. duruyor öyle. süper mouse. isteyen olursa veririm 50 ye falan.sıfırı 136 TL idi en son :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 hala paraya kıyıp almadım şu x7lerdne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 x7 hedaye ettik bi arka çok sevindi söyle sanada alsınlar süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Riverwind said: o toplu mousun içindekini soyup çıkan seyi misket diye yutturmustum mahallede( o zamanlar misket oynardık paso =( ) bide anlıyolarmıs gibi bakıp bakıp bu 100 lük misket 55 lik misket falan diyolardı. ahhaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kermit said: bende hala toplu mauslardan var 1997 senesinde toptan almıştık 40 tane hala bitmedi son 4 tane kaldı istanbula dönünce toplu mouse arayıp bulacağım.. nasıl bir duygu olduğunu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar