paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Selam, AL6061-T6 alaşımından yapmış amcalar. Boeing 747'nin jantlarını da bu malzemeden yapıyorlarmış. Alüminyum dövme yöntemiyle yapılmış bu arada. Apırlığı ise 7,5kg! Tabi daha hafif jantlar sayesinde salınan CO oranları düşecek... daha yeşil bir doğa için herşey :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sen 20 inç jant yap arabaya, sonra doğa börtü böcek de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Tasarımı beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Selam, Bu jantı gösterecek hayvai diskler gerek :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 şu jantı tek geçerim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben çok beğendim. başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 paramecium said: Selam, Bu jantı gösterecek hayvai diskler gerek :P Saygılar. aynen. şöyle zr1 diski gibi. http://cdn-www.rsportscars.com/images/chevrolet/2009-chevrolet-corvette-zr1/zr109_201600_w800.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Selam, Evet, olay budur. Bazı hödükler görüyorum kocaman jant takmış; önlerde cücük diskler, arkalar kampana :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ahahah kampana fren ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar