Perseus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arkadaşlar şimdi verdatayı patchlerken siyah yerler hep transfaran ççıkıyor. Hadi çıksın iyi olur da ben siyah olmasını istediğim yerler de transpara çıkıyor ve hatta map bile çalışmıyor. ne yapabilirim ?
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Beyaz koyunca sanırım siyah çıkıyordu.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Onun olayı şudur: baştaki siyahlik arka plan rengidir. 2. siyahlik ise diğer gumplarda kullanılnan siyahliktir. 3. siyahlik ise transparan siyahliktir. 1. veya 2. tam hatırlamıyorum o siyahliklari denersen sorun düzelecektir.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir...
Perseus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 gargoyle baksana ne demek istediğini tam anlayamdım. Yani hepsi siyah ne farkı var anlayamadım? Yoksa ton farkı var mı? Ben resim üzerinde hiç değişme yapmadan diğer verdataaki resmi alıyom kendi verdatama patchliyom ve siyah yerleri çıkmıyo ama aldığım verdatada herşey normal. Helppppp.... :(
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Siyah1n çok az bi ton aç1g1n1 uygularsan siyah transparan yapm1s olursun...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar
Perseus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Yani tam siyah transfaran olmuyo diyon. Ama bende oluy walla bişey anlamadım :). Denedim yani paradise gump patcherin son sürümünü kullanıyom eğer bildiğiniz daha iyi bir patcher varsa linkini verirseniz sevinirim
taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben de onu kullanıyodum siyahları transparan yapıyodu bilmiorum walla biraz siyahın acıgını kullan 12 12 12 gibi bi renk kullan öle dene..[signature][hline]dayt!
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 o resimlerin hepsi siyah değil. photoshop ile bakarsan bir ton farkı görürsün. mesala sallıyorum. 1. resimdeki rgb oranı 25,25,25 2. resimdeki rgb oranı 28,28,25 gibi.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir...
taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bi rengi 14 diğerlerini 0 yapınca oluyodu sanırım. ama bariz şekilde belli oluyo oyun içinden kırmızılık (veya yeşil/mavilik)[signature][hline]dayt!
Öne çıkan mesajlar