Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Levent nereye bağlı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mecidiyeköy olabilir ama tam emin değilim.

edit: Burasıda karıştı nereye bağlı muhabbetinden.
[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 28 April 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kağıthane ?[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Mesaj tarihi:
Şişli yada Beşiktaş da olabilirmiş.

Sharky hayatın anlamını sorsan daha kolay olurdu... Yaptığın open source sınavlara benzedi. Tek soru ile hayatımızı kararttın.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Beşiktaşmış.

Sorunun bu kadar zor olduğunu tahmin edemedim. Yoksa sormazdım zaten :) Listede 4. Levent diye bir şey görmeyince, "Nasıl ya, bu şimdi semt değil mi ?" falan diye kaldım bende..

Teşekkür ederim yine de cevap veren arkadaşlara. 4. Levent ve Open Source Sınav benzetmesi ise garip oldu :)[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
4. Levent Beşiktaşa bağlı Yeniköyden Taksim'e kadar böyyükk bir alanı kendine bağlıyo Beşiktaş helal olsun. :D

Ayrıca ShArKy Ethernass nolcak bırkayın gittin napcaz. :([hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

>Grynn Iceheart - Ethernass
>Grynn Uth Xare - Quaxis
>Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN
HLDM ver.1.0.1.6

Mesaj tarihi:
Evet bende Beşiktaş olduğunu düşünmemiştim pek, sonradan farkedince Kadıköy kadar büyük bir alan olduğunu farkettim :)

Ethernass Diyarı kendi kendine gayet hareket edebilecek düzeye erişimiş durumda. Gayet kaliteli adamlar var. Neden herşey bana bakıyormuş izlenimi doğuyor anlayamıyorum. Ayrıca Ethernass'ı bırakmadım ben, Ethernass Diyarı'nda yöneticilik görevimden ayrıldım.

İnsan planladığı sistemin %25 'ini anca bitirince bir yerde hata yaptığını farkediyor...[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
Beşiktaş (kendimden biliyorum) bi önceki mesajlara bakmadım zaten dendi diye kafamın etini yemeyin[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...