sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Maslak ? Mecidiyeköy ? Nereye bağlı bu meret ?[hline] -ee
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mecidiyeköy olabilir ama tam emin değilim. edit: Burasıda karıştı nereye bağlı muhabbetinden. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 28 April 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Kağıthane ?[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Abi karar verin, Mecidiyeköy mü Kağıthane mi ?[hline] -ee
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Şişli yada Beşiktaş da olabilirmiş. Sharky hayatın anlamını sorsan daha kolay olurdu... Yaptığın open source sınavlara benzedi. Tek soru ile hayatımızı kararttın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 levent olamaz mı ? [çok cahilimdir][hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Beşiktaşmış. Sorunun bu kadar zor olduğunu tahmin edemedim. Yoksa sormazdım zaten :) Listede 4. Levent diye bir şey görmeyince, "Nasıl ya, bu şimdi semt değil mi ?" falan diye kaldım bende.. Teşekkür ederim yine de cevap veren arkadaşlara. 4. Levent ve Open Source Sınav benzetmesi ise garip oldu :)[hline] -ee
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 4. Levent Beşiktaşa bağlı Yeniköyden Taksim'e kadar böyyükk bir alanı kendine bağlıyo Beşiktaş helal olsun. :D Ayrıca ShArKy Ethernass nolcak bırkayın gittin napcaz. :([hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Evet bende Beşiktaş olduğunu düşünmemiştim pek, sonradan farkedince Kadıköy kadar büyük bir alan olduğunu farkettim :) Ethernass Diyarı kendi kendine gayet hareket edebilecek düzeye erişimiş durumda. Gayet kaliteli adamlar var. Neden herşey bana bakıyormuş izlenimi doğuyor anlayamıyorum. Ayrıca Ethernass'ı bırakmadım ben, Ethernass Diyarı'nda yöneticilik görevimden ayrıldım. İnsan planladığı sistemin %25 'ini anca bitirince bir yerde hata yaptığını farkediyor...[hline] -ee
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Beşiktaş (kendimden biliyorum) bi önceki mesajlara bakmadım zaten dendi diye kafamın etini yemeyin[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar