trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 12 haziran cumartesi günü 14.00 - 22.00 saatleri arasında Göztepe Özgürlük Parkı'nda *BÜYÜK KONSER* alfabetik sırayla bulutsuzluk özlemi kara güneş kardeş türküler mor ve ötesi onur akın vedat sakman yaşar kurt yavuz bingöl zeynep tanbay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Özal Zamanında yerleşen USA yı gelme diyerek ve konser vererek nereye ne vardırıcaksınız çok merak ediyorum :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bunun sadece sembolik bir tepki oldugunu nezaman anlayacaksiniz bende onu merak ediyorum.[signature][hline] [Bu mesaj DamienThorne tarafından 11 Haziran 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bide şunu okuyun önce :D hehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 nühaha[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dünde gs lisesindeki konserde biara tepkler fln dile getirildi[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 nasıl "nereye varıcaksın", tepkimizi göstermeliyiz bir şekilde.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ahah o da bi tepki yolu :)[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 muahuh bush'u iceri atalim.. Basvuruda bulunmus adamlar ya ahuaha harbi boyle komedi gormedim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 benim elime sıkıştırdılar sizinle paylaşayım dedim siz işin gırgırındasınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bakalım bizimkileri kafalayabilirsem kesin ama kesin gideceğim *!Slogana başlar.. * [i]İstanbul nato'ya kapıları kapıyor!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ben Taksim Metro'nun orda imzamı attım. Ayrıca yanımda nufüs kağıdında ; Doğum Yeri : A.B.D Texas Yazan bir arkadaşımız vardı.Imza atmadı totoş.Enseye yedi sonra tabii.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 tepki her şekilde tepkidir hiç bir şey yapmamaya yeğdir.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 arkadaslar tebrik ediyorum sizleri.her ne sekilde olursa olsun,bir insan,kendine,milletine,vatanina zarar veren seyleri,bir yere varamayacak bile olsa bi sekilde protesto edebilmeli,karsi koyabilmeli.tabii bunun yaninda tepkisi 5 dkligina olup da olayi "cuma cami,cumartesi havra,pazar kiliseye" döndürmemeli ;)[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 memoli ve takımı değilmi bu "gelme bush" kampanyasını yapan.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bilmiyorum ama onlarda yapıyorlardı. kabataş erkek lisesinde miydi neydi bilmiyorum ama öğrencileri de fişeklemeye çalışmışlardı. öğretmenler onun sesini kesmişlerdi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ulan adam dünyanın en güçlü devletinin başkanı. Dolaylı olarak dünyanın en güçlü adamı. 70milyon bir araya gelsek durduramayız... Güçlü bir kere adam Heheheh :) $$$$ DOLARIN GÜCÜ ADINA $$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar