Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 nod32 kullanıyorum ben smart security olanını. bittikçe yeni trial şifresi giriyorum memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ben eskiden bilgisayarı kastırmayacak en iyi performansta en az işlemci yiyen antivirüs programı arardım denedim bişeyler en memnun kaldığım Avira antivir oldu ama baktım.yetersiz kaldı bi yerde:) şu anda McAfee kullanıyorum ve baya memnunum.gayet hoş tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 avast adini avasat olarak degistirsin bare bu kadar yirtinip silmekten aciz bir program gormedim. nortonun suratini da en son 2005de falan gordum sanirim son hali nedir bilmiyorum. nod32 flashlardan gelen viruslere pek dokunmuyor sanirim aralari iyi sanirim salak bi durum var. forever exe ve dosyanin adini kopyalayarak exe tureten boktan virusten geldi baska bir bilgisayardan ipodumun icine. nod32 ccleaner spybot falan hic ellesmediler saolsunlar macintosha taktim orda elle tek tek siliyorum -.- hepsini kaldirip avg combofix deniyim bende bare.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar