SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nileppezdel said: Yüzüme maske falan yaptırırım arada. Metrosexüelliginden utanmadigini acikca belli eden bit pati. Özgüveninden dolayi onu yürekten alkisliyorum. Türk toplumunda "ben metrosexüelim" demek kolay is degil.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 abi nileple birbirinize msn verin, ya da pati chati açın pls.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ahah komik :D Maske yaptırırım yağlı bir suratla dolaşacağıma yani :)
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4MwiK7DgM3A&feature=related
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hepinizin yapması/yaptırması gerek
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla durumu mu yoksa bu cansın asdf
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 olm meraktan bu bünye sene 1999 da malatya ya bir arkadaşın düğününe gittiğinde yaptırmıştı,sonrası facia,işhanının üst katında yangın çıktı diye 2.5 saat kaldırımın karşısında yüzümüzde maskelerle bekledik 3 arkadaş damat dahil,bize ibne muamelesi yapmışlardı,susun çaktırmayın konu dışında muhafazakar bir duruşum var rezil ederler:S
Öne çıkan mesajlar