Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!!!!!!!!Buldum!!!!!!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ara betaya kayıta oluna biliniyo aynı siteden ismine bakmayın biraz alta indiğinizdede wow beta 1 in download u var alan yetkilileri bu yasak değil bu ara benim peder amerikada programlama şirketinde çalışıyo ve betaların yasak olmadığını söledi bana[signature][hline]THoHT
Mesaj tarihi:
bu ara betaya kayıta oluna biliniyo aynı siteden ismine bakmayın biraz alta indiğinizdede wow beta 1 in download u var alan yetkilileri bu yasak değil bu ara benim peder amerikada programlama şirketinde çalışıyo ve betaların yasak olmadığını söledi bana[signature][hline]THoHT
Mesaj tarihi:
Wayy babam delii aşmış bizede öğretsen şöle c++/c assmebly delphi/v.basic bilioz :P herneysee wowbeta2 dledın bana yollayın başka bişe istemıyorum.[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Türk Telekom Rox T.T
Mesaj tarihi:
said:
Lind3r0th, 09 Haziran 2004 15:43 tarihinde demiş ki:
Wayy babam delii aşmış bizede öğretsen şöle c++/c assmebly delphi/v.basic bilioz :P

????????????![signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Mesaj tarihi:
said:
paranoya, 09 Haziran 2004 14:11 tarihinde demiş ki:bu ara benim peder amerikada programlama şirketinde çalışıyo ve betaların yasak olmadığını söledi bana

o yüzden dedim yani =)[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR
Mesaj tarihi:
said:
Lind3r0th, 10 Haziran 2004 15:00 tarihinde demiş ki:
Eternal sende wow beta2 mevcutmu ?

degil abi ama indiricem bu gece.. ben betaları fazla sevmem önyargı olusturdugu için insanda ama WoW u denicem..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Eternal
Mesaj tarihi:
arcane bunun kötü bişey oldugunu dusunmuyorum abi hah offical beta testerlar oynuyor ha unoffical testerlar oynuyor(yani biz) öle düşünün biraz da :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR
  • Yeni Oluştur...