paranoya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 http://diablo2.cheatlist.com/ gailba bu siteden beta 2 yükleniyor[signature][hline]THoHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu ara betaya kayıta oluna biliniyo aynı siteden ismine bakmayın biraz alta indiğinizdede wow beta 1 in download u var alan yetkilileri bu yasak değil bu ara benim peder amerikada programlama şirketinde çalışıyo ve betaların yasak olmadığını söledi bana[signature][hline]THoHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu ara betaya kayıta oluna biliniyo aynı siteden ismine bakmayın biraz alta indiğinizdede wow beta 1 in download u var alan yetkilileri bu yasak değil bu ara benim peder amerikada programlama şirketinde çalışıyo ve betaların yasak olmadığını söledi bana[signature][hline]THoHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Wayy babam delii aşmış bizede öğretsen şöle c++/c assmebly delphi/v.basic bilioz :P herneysee wowbeta2 dledın bana yollayın başka bişe istemıyorum.[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Lind3r0th, 09 Haziran 2004 15:43 tarihinde demiş ki: Wayy babam delii aşmış bizede öğretsen şöle c++/c assmebly delphi/v.basic bilioz :P ????????????![signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: paranoya, 09 Haziran 2004 14:11 tarihinde demiş ki:bu ara benim peder amerikada programlama şirketinde çalışıyo ve betaların yasak olmadığını söledi bana o yüzden dedim yani =)[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 www.suprnova.org Burdan betayı indirebilirsin..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 10 Haziran 2004 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Eternal sende wow beta2 mevcutmu ?[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Lind3r0th, 10 Haziran 2004 15:00 tarihinde demiş ki: Eternal sende wow beta2 mevcutmu ? degil abi ama indiricem bu gece.. ben betaları fazla sevmem önyargı olusturdugu için insanda ama WoW u denicem..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=71292[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 arcane bunun kötü bişey oldugunu dusunmuyorum abi hah offical beta testerlar oynuyor ha unoffical testerlar oynuyor(yani biz) öle düşünün biraz da :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar