Perseus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ya arkadaşlar ilk önce şunu söyliyim serverda normal herhangi bir charla koşarken durduk yere stone oluyorum. İlk önce bunu speed scp'sinden sansım fakat scp'yi sildim ve sorun hala devam ediyor. Sizce nerelerden olabilir her yere baktım bulamadım ya :( Diğer sorunum ise EvoDll eskien çok süper çalışıyordu. Şimdi xp'de refresh atınca servera tekrar yüklerken %100e gelince konsolda hata veriyor Critical error oluşuyor bir hex kodu çukıyor 000c.... in main loop diye. Main loop derken neyi kastetti anlayamadım. Ama bu olay sadece evodll varken oluyor ve teker teker denedim evodll'yi sadece sphere klasroune attım olmadı hem sphere'e hemde system32 klasroune attım üstelik spher'den hex editorle wsock32.dll ismini evodlll.dll yaptım yine olmadı. Durduk yere hata çıktı. Nasıl düzeltebilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 stone olmanızın sebebi evo.dll sphere.ini den ayarları yapılıyor ama asla ona güvene iki aynı makine bazen bir makin kosarken bile speed zannedip stone ediyor. sphere.ini den speedcheck=0 yap //emin değilimboyle bişi ama bunu yapınca speed kontrolu yapmaz stonede etmez[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ya nebula evodll kullanmıyor mu? Orada stone olma gibi bir dert yok. Nası yapacaz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Onlar kendilerine gore editlemişler speed atınca geri atıyor stone etmiyor bunu C ile yapmışlar diye duydum. Tabi baya bilmek lzm bu işi. Aslında koşarken adım atma hızını kaç saniye için kontrol edecek felan düzelttikmi olabiliyor ayarları tutturmak lzm. Tutturan vardırda yazarmı orayı bilmem (:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 O zaman speede en iyi çözüm ne sizce :). Bir de bu evodll'de refresh sorununu ömzebiecek kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sphere.ini içinden walkspeed falan gibi ayarları 999999 yaparsan speed hack korumasını kaldırırsın, stone da olmaz. speedi scriptle önleyebilirsin bence.. bu arada o resync bugı bana da oldu. bilmiorum[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 evo ve zorm ile yaptığın değişiklikleri yapınca res ile düzelmiyor zzaten res kitliyor yeniden başlatmak gerekiyor. Taz peki scp ile nasıl engellicez dedektor koyarakmı ? Elinde scp varmı acabA?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 iyi de arkadaşlar bende eskiden evodll ile çalışıyordu. Şimdi neden olmuyor. Hata 3 gün öncesine kadar çalışıyordu. ?????? Help pls.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 elimde yok ama paticik scriptsharing de vardı bu arada o scriptte teleport olunca bug olabilir. onun için ayrıca fix yazılması lazım..[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 open source olduğu için kendileri bu şekilde ayarlayabiliyorlar. Script olarak da çözümlenebiliyormu bilmiyorum.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar