Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 hata (EvoDll + Stone olma)

Perseus

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar ilk önce şunu söyliyim serverda normal herhangi bir charla koşarken durduk yere stone oluyorum. İlk önce bunu speed scp'sinden sansım fakat scp'yi sildim ve sorun hala devam ediyor. Sizce nerelerden olabilir her yere baktım bulamadım ya :(

Diğer sorunum ise EvoDll eskien çok süper çalışıyordu. Şimdi xp'de refresh atınca servera tekrar yüklerken %100e gelince konsolda hata veriyor Critical error oluşuyor bir hex kodu çukıyor 000c.... in main loop diye. Main loop derken neyi kastetti anlayamadım.
Ama bu olay sadece evodll varken oluyor ve teker teker denedim evodll'yi sadece sphere klasroune attım olmadı hem sphere'e hemde system32 klasroune attım üstelik spher'den hex editorle wsock32.dll ismini evodlll.dll yaptım yine olmadı. Durduk yere hata çıktı. Nasıl düzeltebilirim :(
Sosyal ağlarda paylaş

stone olmanızın sebebi evo.dll

sphere.ini den ayarları yapılıyor ama asla ona güvene iki aynı makine bazen bir makin kosarken bile speed zannedip stone ediyor.

sphere.ini den speedcheck=0 yap //emin değilimboyle bişi

ama bunu yapınca speed kontrolu yapmaz stonede etmez[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr
Role Playing : www.sihirlisayfalar.com
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar kendilerine gore editlemişler speed atınca geri atıyor stone etmiyor bunu C ile yapmışlar diye duydum. Tabi baya bilmek lzm bu işi. Aslında koşarken adım atma hızını kaç saniye için kontrol edecek felan düzelttikmi olabiliyor ayarları tutturmak lzm. Tutturan vardırda yazarmı orayı bilmem (:[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...