Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bazı nedenlerden oynamama kararı aldığım için hesabımı satıyorum. içerisinde pek bişey yok. 72 tauren druid var sadece şöyle odahttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Chromaggus&n=Azize çift talent heal tank filan itemleri da fena değil. fiyatı ''150'' olarak düşündüm. 3 dvd de mevcut bende, artık oynamayı düşünmediğim için kargoyla onlarıda yollıcam alan kişiye. istanbul içindeyse elden de verebilirim farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 level 80 UD warriorumu full+full şekilde 100 milyona satamadım, ona göre fiyat biç derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 dvd fiyatı zaten o kadar : p yeni oyuna başlayan biri de aynı masrafı yapcak sonuçta. seninki de tam talihsizlik olmuş. bakalım bi tane müşteri var ona satıcam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sahibinden.coma gittigidyora ilan ver ekmek gibi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 oralardan pek alışveriş yapmadığım için tercih etmedim. 2 tane wow ağırlıklı siteye konu açtım. ilgilenenler de var çok satışı baltalayanlar da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Çok dandik abi bu WoW piyasası. Eğer karakterin o anki content'e göre full ise. (mesela full ulduar gearlı, achivli falansa) 1.000 lira bile veriyor millet. Hatta gördüğüm 1500 liralık bir satış vardı x2 warglaive. daha black temple tazeyken. Ama gearın full naxx25 bile olsa 200-250 den öteye alıcı bulamıyon. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar