Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda e-gitar tekniği için özel ders nerden alınır?


Mirage

Öne çıkan mesajlar

selamlar

ben bi yaklaşık 8 aydır almanyadayım. 5 ay önce falan e-gitar almıştım. o zamandan beri kendi çapımda çalışıyorum. hiç ders almadım. eskiden klasik gitar çalıyodum ama penayla çalıyodum ve yine pek ders almamıştım (bir iki nota dersi almıştım sadece).

yani bi 5 aydır falan kendi çapımda uğraşıyorum ama hiç bir teknik bilgim yoktu. ne pena tekniği, ne sol elin pozisyonu, ne bend, ne vibrato.. hiç bir şey bilmiyodum. epey uğraştım beceremedim bıraktım.

sonra yine başladım uğraştım falan. şu anda hepsini az çok yapıyorum. ama yanlış öğrenmekten korktuğum için hiç abanarak çalışamadım. şimdi kendi kafamdan bir teknik oluşturmuş oldum ama hiç stabil değil. bir gün bakıyorum süper çalıyorum, bir gün bakıyorum olmuyor falan. oturtamadım yani.

özellikle speed picking, bend ve vibrato olayında hala sorunum var epey.

şimdi asıl olaya geçeyim. ayın 25. de 3 haftalığına tatile geliyorum istanbula. hazır gelmişken bir iki özel ders almak istiyorum. buralarda hem pahalı, hem de deli gibi para vermenize rağmen çok da tecrübeli hoca bulamıyorsunuz. büyük bir şehirde de değilim, bunun da rolü var.

şimdi ders almak istiyorum ama çok ders alcak vaktim yok. ayrıca istanbulda e-gitarım'da olmayacak. istediğim hocanın benim yanlışlarımın nerde olduğunu göstermesi. adam gibi anlatım göstercek bir hoca lazım. işin doğrusu nasıl, ya da yanlışlarım nerde öğrensem çalışmak için bol bol vaktim olacak dönüşte.

bu arada sanırım en fazla 3 ders falan alabilirim. o yüzden paranın çok önemi yok. ama gidip de saatine 50 milyon falan olmasın yani mümkünse. kadıköy civarında olması işime gelir, olmadı beşiktaş falan da olur. ne kadar yakınsa o kadar rahat olur.

bir de istediğimi gösterebilecek bir hoca olsun mümkünse, eski hocam gibi yok bırak onu ilk nota öğrencen falan demesin.

uzun lafın kısası bana az derste çok e-gitar tekniği öğretecek (hatalarımı gösterecek) iyi bir hoca arıyorum. teşekkürler, bye.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı adamlar var zuhal müzikte falan çalışan, onlardan alabilirsin, ama tavsiye etmiyorum 3 haftalık dersi. Tabi senin biliceğin iş abi.

Edit:tekrar söylüyorum, tavsiye etmiyorum bu adamları ama yararlı olabilir.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...


[Bu mesaj Solonor tarafından 08 Haziran 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha çok isim tavsiyesi istiyorum. tanıdığınız işini iyi yapan birileri.

zaten ben kendi çapımda hepsini yapıyorum. ama pürüzler oluyor. sadecee hatalarımı göstersin ve nasıl çalışacağımı söylesin yeter. 3 derse bile gerek yok hatta bence. tamam biraz garip bi durum ama bence yararlı olabilir.

en azından kendi hatalarımı kendim bulmaya çalışmaktan iyidir. bir çok şeyi kendim bulup düzelttim ama çok zaman alıyor. belki bu dersler sonunda aşıp bitirmiycem olayı ama ilerlemem hızlanacaktır buna eminim. yine saol önerin ve ilgin için solonor.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bora abi 3 ders icin ders vermez. Artik gelmedigin dersin parasini bile aliyo. :)

Edit:ayrica istanbuldaki en iyi 2-3 gitar hocasindan biri olarak hakli da yani. Hakediyo aldigi parayi fazlasiyla...[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...


[Bu mesaj Solonor tarafından 09 Haziran 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...