Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaşlar doğuştan şekilli ha. iyiymiş :p dişlerimi de yatmadan önce mutlaka fırçalıyorum diye sallama şimdi sdfsdf. diş fırçalama + parfüm + deodorant gibi temel şeyler dışında bakım yapmıyorum ben. arada bir dove'la yüzümü yıkarım, bir de çok fazla duş alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 simitçi bıyığımı düzenli kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ayberk sigara mecbur bıraktırıyo diş fırçalamaya. o yüzden sigaranın yararları +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kingpin said: dişleri günde 1 kez fırçalayanlar hiç dişçi koltuğuna oturmadılar heralde :) ben her gün 3 kez fırçalıyorum lan. dişin orjinalliği bozuldu mu geçmiş olsun. hiç bi dişimde hiçbir şey olmadı :D hayatımda dişçiye gitmedim hiçte problem yaşamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sonuçları şu anket sonuçları ile beraber değerlendirmekte fayda var. 4+4+5=13.. en az 4kişi daha gelicek o ilk 3 şıklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaşlarım aldırmasam bile kaşlarını mı aldırdın diyenler oluyor. bi sorunum yok. el ayak tırnaklarımı keserim düzenli. manikör ve pediküre gerek yok. saç, parfum olayını da aksatmam.temiz giyerim, e daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Günde bi kere duş alırım, saçlarıma iyi bakarım jöleydi oydu buydu kullanırım. Tırnaklarımı kendim keserim kimseye kestirtmem uzatmamda.Parfümde kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bak gene yetersiz bi anket.. ben manikur pedikur yaptırmıyorum kaslarımı almıyorum cunku hepsi gayet duzgun bi sorunum yok.. ama gayet gunde ya da max 2 gunde bir dus alırım falan.. bi tek sorunum sakal trasıyla onu da 4 5 haftada bir berber amca hallediyo cok useniyorum sakal trası olmaya cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaşımı aldırmam, pedikür manikür ile işim olmaz. ama haftanın 4 günü spor yapıyor ve sağlıklı besleniyorum olma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Sakalları bayramdan bayrama,saçları aydan aya keserim.Parfüm kullanmam tırnaklarıda gitar çalarken küfretmeye başlayınca keserim.Jöle kullanmıyorum zaten...Duş desen zaten her sabah.Daha ne olsun yurdum insanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dartanian said: kermit said: o ne lan topmusunuz dedim ama kaşlarımın ortasını alıcam lan bi garip duruyolar=/ Olm o değilde acımasızgerçeklerdeki nazlı sana benziyo kermitin alakası yok o çocukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaş aldırma manikür pedikür ne la kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 anadolu erkegi öyle killa yünle tüyle ugrasmaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 parfüm kullanmam, ter kokuma bayılırım. yazın haftada bir kışın 10 günde bir duşumu alırım 2 haftada bir el, 3 haftada bir ayak tırnaklarımı keserim kıllarla ilgili bi sorunum yok, rasta yaptırdım uzadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 o ne olm topmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Saç : Ayda bir Sakal : Haftada bir Kaş : Gerektikçe ortayı cımbızlarım Tırnak : Uzadıkça, hafta bir falan. / No manikür Banyo : Günde bir Diş : Günde en az iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 6 senelik üyeyim böyle topaç görmedim. Gerekirse yıkanırım yoksa yıkanmam. Buda bu sıcakta günde 2 kez felan ediyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Quibble said: Saç : Ayda bir Sakal : Haftada bir Kaş : Gerektikçe ortayı cımbızlarım Tırnak : Uzadıkça, hafta bir falan. / No manikür Banyo : Günde bir Diş : Günde en az iki Kız olsam ilk tercihimsin >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 20-40 gün arasında saçımı kestiririm durumuna göre. Sakal kirli sakal kalır hep. Duş almadan dışarı çıkmam.Yaz aylarında 4-5'i buluyor bazen. Akşam yatmadan önce fırçalarım dişleri,kız arkadaşımla buluşucaksam yada rahatsız edicek bişey yemişsem yine ekstradan fırçalanır. Deo Stick-Parfüm 2 lisini tercih ediyorum =) güzel kokmak önemlidir. Kaş göz aldırılmaz,manikür pedikür neymiş kadın kısmının işleri onlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kaş: ya bırak tırnak: uzadıkça yerim. ayak tırnaklarımıda yer zımparalıyor diş: tütün çiğnerim parfüm-deodorant: terim en büyük afrodizyağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 İşte gerçek erkek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 metrosexüel diyecekler diye kendilerine bakmayan erkekler . (td) kendine bakmak = gaylik degil. kadinlarin öyle bir imkani varsa, erkeklerin de var böyle düsünün. kimse size kalkip kaslariniza kalem cekin demiyor ki =P al mesela kas ortasi. estetik duruyo mu? durmuyo. affedersin ayu gibin duruyo. alcaksin öyle kasi. defon varsa düzeltcen yani dfg. ama manikür + pedikür (td). dikkat edin de kiz arkadasinizdan daha bakimli olmayin, ayrilik sebebi bile olabilir hatun kisisi komplex yaparsa. ben sahsen istemem. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 İtiraf: Kaşımın ortası değilde sağ kaşımda bi emrahlık vardı onu düzelttirdim sadece kaşla ilgili :D Geçen havuza gittim ayak tırnaklarım çok uzamış eve dönerken farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 vaniLLe said: ama manikür + pedikür (td). iste gercek bayan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Cons said: kaş: ya bırak tırnak: uzadıkça yerim. ayak tırnaklarımıda yer zımparalıyor diş: tütün çiğnerim parfüm-deodorant: terim en büyük afrodizyağım kardeş miyiz yoksa hamit ? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar