Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaşlar doğuştan şekilli ha. iyiymiş :p dişlerimi de yatmadan önce mutlaka fırçalıyorum diye sallama şimdi sdfsdf. diş fırçalama + parfüm + deodorant gibi temel şeyler dışında bakım yapmıyorum ben. arada bir dove'la yüzümü yıkarım, bir de çok fazla duş alırım.
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 simitçi bıyığımı düzenli kesiyorum
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ayberk sigara mecbur bıraktırıyo diş fırçalamaya. o yüzden sigaranın yararları +1
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kingpin said: dişleri günde 1 kez fırçalayanlar hiç dişçi koltuğuna oturmadılar heralde :) ben her gün 3 kez fırçalıyorum lan. dişin orjinalliği bozuldu mu geçmiş olsun. hiç bi dişimde hiçbir şey olmadı :D hayatımda dişçiye gitmedim hiçte problem yaşamadım :D
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sonuçları şu anket sonuçları ile beraber değerlendirmekte fayda var. 4+4+5=13.. en az 4kişi daha gelicek o ilk 3 şıklara..
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaşlarım aldırmasam bile kaşlarını mı aldırdın diyenler oluyor. bi sorunum yok. el ayak tırnaklarımı keserim düzenli. manikör ve pediküre gerek yok. saç, parfum olayını da aksatmam.temiz giyerim, e daha ne?
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Günde bi kere duş alırım, saçlarıma iyi bakarım jöleydi oydu buydu kullanırım. Tırnaklarımı kendim keserim kimseye kestirtmem uzatmamda.Parfümde kullanırım
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bak gene yetersiz bi anket.. ben manikur pedikur yaptırmıyorum kaslarımı almıyorum cunku hepsi gayet duzgun bi sorunum yok.. ama gayet gunde ya da max 2 gunde bir dus alırım falan.. bi tek sorunum sakal trasıyla onu da 4 5 haftada bir berber amca hallediyo cok useniyorum sakal trası olmaya cunku
Head Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaşımı aldırmam, pedikür manikür ile işim olmaz. ama haftanın 4 günü spor yapıyor ve sağlıklı besleniyorum olma mı
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Sakalları bayramdan bayrama,saçları aydan aya keserim.Parfüm kullanmam tırnaklarıda gitar çalarken küfretmeye başlayınca keserim.Jöle kullanmıyorum zaten...Duş desen zaten her sabah.Daha ne olsun yurdum insanıyım
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dartanian said: kermit said: o ne lan topmusunuz dedim ama kaşlarımın ortasını alıcam lan bi garip duruyolar=/ Olm o değilde acımasızgerçeklerdeki nazlı sana benziyo kermitin alakası yok o çocukla.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaş aldırma manikür pedikür ne la kendinize gelin
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 anadolu erkegi öyle killa yünle tüyle ugrasmaz ...
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 parfüm kullanmam, ter kokuma bayılırım. yazın haftada bir kışın 10 günde bir duşumu alırım 2 haftada bir el, 3 haftada bir ayak tırnaklarımı keserim kıllarla ilgili bi sorunum yok, rasta yaptırdım uzadığı için.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Saç : Ayda bir Sakal : Haftada bir Kaş : Gerektikçe ortayı cımbızlarım Tırnak : Uzadıkça, hafta bir falan. / No manikür Banyo : Günde bir Diş : Günde en az iki
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 6 senelik üyeyim böyle topaç görmedim. Gerekirse yıkanırım yoksa yıkanmam. Buda bu sıcakta günde 2 kez felan ediyor ..
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Quibble said: Saç : Ayda bir Sakal : Haftada bir Kaş : Gerektikçe ortayı cımbızlarım Tırnak : Uzadıkça, hafta bir falan. / No manikür Banyo : Günde bir Diş : Günde en az iki Kız olsam ilk tercihimsin >:D<
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 20-40 gün arasında saçımı kestiririm durumuna göre. Sakal kirli sakal kalır hep. Duş almadan dışarı çıkmam.Yaz aylarında 4-5'i buluyor bazen. Akşam yatmadan önce fırçalarım dişleri,kız arkadaşımla buluşucaksam yada rahatsız edicek bişey yemişsem yine ekstradan fırçalanır. Deo Stick-Parfüm 2 lisini tercih ediyorum =) güzel kokmak önemlidir. Kaş göz aldırılmaz,manikür pedikür neymiş kadın kısmının işleri onlar =)
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kaş: ya bırak tırnak: uzadıkça yerim. ayak tırnaklarımıda yer zımparalıyor diş: tütün çiğnerim parfüm-deodorant: terim en büyük afrodizyağım
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 metrosexüel diyecekler diye kendilerine bakmayan erkekler . (td) kendine bakmak = gaylik degil. kadinlarin öyle bir imkani varsa, erkeklerin de var böyle düsünün. kimse size kalkip kaslariniza kalem cekin demiyor ki =P al mesela kas ortasi. estetik duruyo mu? durmuyo. affedersin ayu gibin duruyo. alcaksin öyle kasi. defon varsa düzeltcen yani dfg. ama manikür + pedikür (td). dikkat edin de kiz arkadasinizdan daha bakimli olmayin, ayrilik sebebi bile olabilir hatun kisisi komplex yaparsa. ben sahsen istemem. =D
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 İtiraf: Kaşımın ortası değilde sağ kaşımda bi emrahlık vardı onu düzelttirdim sadece kaşla ilgili :D Geçen havuza gittim ayak tırnaklarım çok uzamış eve dönerken farkettim.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 vaniLLe said: ama manikür + pedikür (td). iste gercek bayan (tu)
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Cons said: kaş: ya bırak tırnak: uzadıkça yerim. ayak tırnaklarımıda yer zımparalıyor diş: tütün çiğnerim parfüm-deodorant: terim en büyük afrodizyağım kardeş miyiz yoksa hamit ? :)o
Öne çıkan mesajlar