Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ya arkasında bayaı cizik var dvd'nin bikere çalıştırdım ama bidaha olmuyor bi önerisi var mı güzelcene arkayı bi temizliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 meme yapmıştır o. böle ince zımparayı alcan yavaş yavaş geçer sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ben genelde Ace kullaniyorum. Kirini pasini söker alir bebek poposu gibi yapar. Ardindan da pudralarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 valla ben pamuk alırım kolonya dokerım dırek cd nın ustune ve pamuk veya tuvalet kagıdıyla yavasça elips şeklinde bi 1 dakika silerim yavaşça kimse gülmesin bozuk olup çalışmayan 10 cd'den 9'u bu methodla 1 kereliğinede olsa çalışıyor.. çoğu kez test edıldı onaylandı.. bulucaksın kolonyaya ama bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben yalarım oh yes gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 herşeyin başı inanç arkadaşlar kolonyayı bile dökmenin bir adabı vardır dikkatli olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 burada da oh yes kullanmışım uyarmadan geçemiycem gugıl görsele yazmayın oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 theCio said: valla ben pamuk alırım kolonya dokerım dırek cd nın ustune ve pamuk veya tuvalet kagıdıyla yavasça elips şeklinde bi 1 dakika silerim yavaşça kimse gülmesin bozuk olup çalışmayan 10 cd'den 9'u bu methodla 1 kereliğinede olsa çalışıyor.. çoğu kez test edıldı onaylandı.. bulucaksın kolonyaya ama bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Silikonla iyice yedirt çiziklere sonra zımpara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 marangoz varsa yakında rendeye soksun bi düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 vazelin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 matkap yok mu matkap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 eger alti cilizmisse hic sorun degil alt kisim plastiktir bir sekilde zimpalarsan olsun( nasil düzlicen alt kismibilemem) bilgiler alsinda dvd üst kismindadir iste orasi cizilirse geri dönüsü yok bunda okulda informatik dersinde ögrenmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 reddiye said: gugıl görsele yazmayın oh yes http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/130135126r.jpg AHAHAHAHA iyi ki yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abii ahahhahahhhhhdkjsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar