kamilowen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Arkadaşlar ben Sphere.ini dosyasında gereken ayarları yaptım.Ve kırılmış bir client indirip oradan baglanmaya calıştığımda. Shardım gozukuyor fakat tıkladımda(baglanmak istediğimde) Soyle hata veriyor.. The client couldn't attach to the game server.It must have been taken down.Please wait a few minutes and tyy again. Ve sphere server programı çalıştırıp İnformation a baktığımda Client=0 yazıyor. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ip ni yanlısh girmsih olabilirsin... sorun bence clientte deil eger clientte olsa baska bişi yazar..[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz
kamilowen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 IP mi nereden kesin olarak öğrenebilirim??? Birde www.sphereserver adresinden hazır dünya cektim bunu nereye extract lamalıyım..............
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 hazırdunya sphere/save e atacan ipde yazar sphereserver da console a bak[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz
kamilowen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Peki Dunyamda hiç Inpe Vendor yok ne yapabilirim
ardaaltunel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 tek tek eklemek zor olur... ben sana bi site veriim.buglarini duzeltir oynarsin. Dragon's Bane yanliz burdaki hazir world deil script setleri indir. spawn cok uzun bunu soylemekten :utaniem: :yapma: cok tembellik :D server kurmak bireysel olmalidir.Ne konustum ama :tebrikz: (cok hosuma gitti bu) [hline]Saygilar Admin Elessar Scripter of Numenor UO Shard Icq=200962704 [Bu mesaj ardaaltunel tarafından 28 April 2003 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar