TechnODFX Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya Ben Herangi Bir vendoru Nasil sabitlerim Hiç bir sekilde oynamicak Playerlar Vuruyo filam hani yerinden hareket ediyo Bir yadimci olursaniz sevinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 axisle koyacaksın max disti 1 yapcan bide homedist i[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 set homedist 1 set home 1 Bu komutları vendora yaparsan kımıldamaz[signature][hline]http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=xtg287tp Bu Link'deki Sayiyi Altindaki Numara Ile Yazarsaniz Sizlere Minnetar Kalicam.... Herkeze Iyi Gunler Leon Jade [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Vendor scriptlerinin tümüne CAN=0 yazarsan hiç kımıldamaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Evet oda olabilir ben sadece scp den anlamayanlar icin bu komutları soyledim dedigine katılıyorum .[signature][hline]http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=xtg287tp Bu Link'deki Sayiyi Altindaki Numara Ile Yazarsaniz Sizlere Minnetar Kalicam.... Herkeze Iyi Gunler Leon Jade [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hiç kımıldamaması kötü ne öyle put gibi 1 kare dolansin bari :)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TechnODFX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ya Çok saolun ama bisey var Vendor lari axis e cagiramiyom neyse konutlari zaten biliyom genede çok saol un[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TechnODFX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ya Komut ise yaram1yo bide scp lerin alt1na denicem bakam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 birde set flags 04 var eyer lazimsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 an ex por at :p hareket edemez flagi ver scriptle axisten bak kaç bilmiorum flag numarası[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar