Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ekşide denk geldim. sadece boldladığım yerleri okumak yeterli gibi Bekarlığa veda gecesinde eski sevgilisiyle basıldığı iddia edilen kız, "Yalnız değildik. Terli olduğu için tişörtünü çıkarmıştı" 05.08.2009 09:31 Bekârlığa veda gecesinde, eski sevgilisiyle basıldığı iddiasıyla gündeme oturan İzmirli S.R., konuştu. S.R., "Eski sevgilim, davet etmediğim halde partiye gelmişti. Orada başka erkek arkadaşlarım da vardı" dedi. S.R., düğünden önce resmi nikah yaptıkları için "eşim" diye bahsettiği M.K.'nin iddialarına şöyle cevap verdi: YALNIZ DEĞİLDİK: En son eski sevgilim, bir kız arkadaşım ve kuzenim kalmıştı. Kuzenim ve arkadaşım çıktı. O sırada M.K. ve arkadaşı geldi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Oysa 5-10 dakika önce gelseler evde 4 kişiydik. M.K. eski sevgilimi tanıdığı için onun evde olduğunu söylemedim. Belki en büyük hatam budur. TERLEDİĞİ İÇİN ÇIPLAKTI: Cinayet işlenecek diye çok korktum. Eşim geldiğinde, eski sevgilimin üstünde kapri pantolon vardı ama oynayıp terlediği için tişörtünü çıkarmıştı. 'Hayatım dinle' dediğim anda, eşim bana feci bir tokat attı. SESLER FİLMDEN GELDİ: M.K. içeriden acayip sesler geldiğini söylemiş. Televizyonun sesi ilk açılışta yüksek çıktığı için bir korku filminden gelen sesleri duymuşlar. YATAKTA DA OLSA ARKADAŞIM: Benim için arkadaş, arkadaştır. Çıplak da olsa, yatakta da olsa, sevgili ve eş başka şeydir. İnternet sitelerindeki yorumları okudum. 'Allahım ben böyle bir toplumda mı yaşıyorum?' dedim. ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAMAYIN: O gece aileme neler yaptığımızı anlattık. Ailemin bana güveni tamdır. İnsan böyle bir durumda karşısındakini dinlemeli. Öküz altında buzağı aramamalı. İYİ Kİ EVLENMEMİŞİM: M.K. benden tazminat istemiş. İstediği paraysa veririm ama beni kaybetti. İyi ki evlenmemişim. Ben de M.K.'ye tazminat davası açacağım. tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 dejenerasyon ftw izmir'e laf atmak isteyen örümceklere yeni bir haber ayrıcana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 misafir 05.08.2009 11:44 korku filmi seyretmiş ne söylediğini bilmiyor... misafir 05.08.2009 11:32 bekarlığa veda partisnde korku filimi bak hele...ayıptır ya... misafir 05.08.2009 11:08 benzine de zam geldi.... misafir 05.08.2009 11:07 bu sene galatasaray şamoiyonnn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 izmirde oluyor bu olay dimi hiç şaşırmadım. kaç gündür suları yokmuş bide cenabet cenabet geziyorlardır püüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 gerizekalı kadın. bahaneye bak oynadığı için terledi sdjfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kaede said: izmirde oluyor bu olay dimi hiç şaşırmadım. kaç gündür suları yokmuş bide cenabet cenabet geziyorlardır püüü izmirliler yapmaz guzel insanar kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 adı üstünde lan. bekarken çılgınca vuruşuyordum; evleneceğiz, 1 gece müsaade et demek bekarlığa veda partisi. net adı üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ya sebebi izmirli kızların genelinin anasının gözü olması ve izmirli erkeklerin bildiğin saf olması bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yaşasın! fuzuli topikleri bi tek ben açmıyorum artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 evlendikten sonra niye veriyon ki partiyi ne hanzo kadınlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 huun'un dediği çok doğru :D Ayrıca kız gerçekleri söylüyor bile olsa o durumda o olaya inanacak erkek yok yani.. Ya aşırı şanssız, ya da yalan söylemeyi beceremeyen bir kaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://img156.imageshack.us/img156/8707/image001ll0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 napae said: yaşasın! fuzuli topikleri bi tek ben açmıyorum artık ^^ hangimiz fuzuli topik açmıyoruz ki? ayrıca evlenmeden önce yaptığı iyi olmuş, evlendikten sonra yakalansaydı can güvenliği olmayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yalnız avukatı iyiymiş kızın, iyi yazmış senaryoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 napae said: yaşasın! fuzuli topikleri bi tek ben açmıyorum artık ^^ aaa dicektim napae yorulmuştur artık ben açtım diye unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bence çok dandik bi senaryo dediğim gibi sadece boldlanan yerleri okuyunca ssshaaassshaaassshhaaaa ha'...hadi bi ya.. oluyor tepki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Lyvanna_Dolores said: napae said: yaşasın! fuzuli topikleri bi tek ben açmıyorum artık ^^ aaa dicektim napae yorulmuştur artık ben açtım diye unuttum o kadar sıkılıyorum ki, bi müddet daha açabilirim sanırım bu topikleri sdfsş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 said: 'Hayatım dinle' dediğim anda, eşim bana feci bir tokat attı. Sus Kahpe diye bağırsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ne yazmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Lyvanna_Dolores said: bence çok dandik bi senaryo dediğim gibi sadece boldlanan yerleri okuyunca ssshaaassshaaassshhaaaa ha'...hadi bi ya.. oluyor tepki senin tepkini yirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ana bizim olay lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 O bana bassa da, icimde de olsa, biz arkadasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hatun said: düğünden önce resmi nikah yaptıkları için "eşim" diye bahsettiği M.K.'nin iddialarına şöyle cevap verdi: hatun said: İYİ Kİ EVLENMEMİŞİM: M.K. benden tazminat istemiş. İstediği paraysa veririm ama beni kaybetti. İyi ki evlenmemişim. Ben de M.K.'ye tazminat davası açacağım. WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Tenekeadam said: said: 'Hayatım dinle' dediğim anda, eşim bana feci bir tokat attı. Sus Kahpe diye bağırsaymış keşke. valla direkt dövmesi lazımdı tokat yetmez. göz göre göre mal yerine koymuş sonuçta kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 lan bu ne bicim olay ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar