Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 atmayın yeter artık lan. kim sabahın 7sinde 10unda uyanırda aa bugün kandil diye aklına gelir uyuyun arkadaşım uyuyun uyumak güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bana kimse atmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kapıya çocuklar gelir simdi amçmayacam valla bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kandil de çocuk gelmez yav. Bayramda gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 19 senelik kısa hayatım boyunca hiç kandilde çocuk gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 oturdugun yere bağlı. kandilde de gelirler. annem para yerine ekmek arası köfte ve ayran verirdi gelen cocuklara. duyan gelirdi duyan gelirdi. o gün evde olmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Nerde oturuyon :D İzmirde gelmiyo kimse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aa gidip kandil simidi alayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 istanbulda oturuyorum. aslında cok varoş sayılcak bi yerde değilim şişliye yakınım ama cok gelir cocuk bizim kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 4 sene izmirde örf ve adetlerimizi özledikten sonra bu yıl çanda hepsini doyasıya yaşayacağım. yaşasın bayram namazı yaşasın bitmeyen bayramlaşma yaşasın kapıya gelen çocuklara verdiğim şekerler.ve kahrolsun beş kat merdiven çıkıp para yerine şeker görünce surat asan veletler! çevirmenin notu:çan çanakkale'nin 30.000 nüfuslu küçük bir ilçesidir.hani "kalebodur" diyosunuz ya hah işte o duvar karolarına kalebodur demenizin sebebi olan fabrika bu şirin ilçemizdedir.notun yazıdan uzun olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 çan yine iyi ya bayramiç de olsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Masquerade said: aa gidip kandil simidi alayım ben. kandilin tek sevdiğim yanı kandil simitleri benim de. ama susamlıları bi tek sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben de evde yalnıızm babamı arıyıp duruyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 BabacumMostors said: çan yine iyi ya bayramiç de olsaydın? bayramiç insanların parklarda bahçelerde takıldığı biyer.çanda cafe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 balkon var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar