Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Gerçek İsim: niyan burda ne yazıyosa o.
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hayır değil. acıktım. nian da güzel
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 haşlanmış tavuk anca karabiberle tuzu basınca tadı olan bişey. bide tavuklu pilav yenibaharla yönetir.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 evet sadece haşlanış tavuk kötüdür. ama pilavla harikalar yaratır. bide yayık ayranı oyş. cok acım yea :(
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bamyanın hakkını yiyoruz=/ bamya da güzel.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bamya Taç yapraklı, iki çeneklilerin, ebegümeciler familyasından otsu bir bitkidir. Türkiye'de en çok sultani türü yetişir. Balıkesir ve Amasya bamyası ünlüdür. Halsizliğe karşı bire bir. 100 gram bamya günlük magnezyum (hücrelerin enerji depolamasına yarayan madde) ihtiyacımızın üçte birini ve yüzde 10'dan daha fazla miktarda ise günlük demir (akyuvarların vücut içinde oksijen taşımasını sağlıyor) gereksinimimizi karşılar. Sıcak yerlerde yetişir. A, B ve C vitaminleri ihtiva eden bamya hazım cihazını düzenler. Bağırsakları yumuşatarak kabızlığı izâle eder. Ayrıca kanı temizler. hmmmmmm
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Pazardan özenle seçilmemiş, boyu 10cm'e varan, sümüğün bokunu çıkarmış bamyalardan yerseniz tabi beğenmezsiniz. Bamyanın olayı boyunun küçük olması, ekşisi için limon tozu kullanmanız ve yanında domates, biber, kıyma eksik etmemeniz.
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kaynatırken limon sıkarsanız da iyi oluyor.rengi canlı kalıyor.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bamya yemem bu arada haslamis tavugu sandvic olarak yicen aga ayiklican ekmek arasina pul biber ve tuzu bascan
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bone nası bi damak zevkin var aga senin ya yavuğu lavaşlayicen bol kızarmış kıtır kıtır derisi olucak
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 haslarsan derisi kitir kitir olmaz
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 BonePART said: bu arada haslamis tavugu sandvic olarak yicen aga ayiklican ekmek arasina pul biber ve tuzu bascan (tu)
Öne çıkan mesajlar