Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Gerçek İsim: niyan burda ne yazıyosa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 nian daha uygun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hayır değil. acıktım. nian da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 haşlanmış tavuk anca karabiberle tuzu basınca tadı olan bişey. bide tavuklu pilav yenibaharla yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 evet sadece haşlanış tavuk kötüdür. ama pilavla harikalar yaratır. bide yayık ayranı oyş. cok acım yea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bamyanın hakkını yiyoruz=/ bamya da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bamya (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bamya Taç yapraklı, iki çeneklilerin, ebegümeciler familyasından otsu bir bitkidir. Türkiye'de en çok sultani türü yetişir. Balıkesir ve Amasya bamyası ünlüdür. Halsizliğe karşı bire bir. 100 gram bamya günlük magnezyum (hücrelerin enerji depolamasına yarayan madde) ihtiyacımızın üçte birini ve yüzde 10'dan daha fazla miktarda ise günlük demir (akyuvarların vücut içinde oksijen taşımasını sağlıyor) gereksinimimizi karşılar. Sıcak yerlerde yetişir. A, B ve C vitaminleri ihtiva eden bamya hazım cihazını düzenler. Bağırsakları yumuşatarak kabızlığı izâle eder. Ayrıca kanı temizler. hmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bamya sawks niyan slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Pazardan özenle seçilmemiş, boyu 10cm'e varan, sümüğün bokunu çıkarmış bamyalardan yerseniz tabi beğenmezsiniz. Bamyanın olayı boyunun küçük olması, ekşisi için limon tozu kullanmanız ve yanında domates, biber, kıyma eksik etmemeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 pekaziz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kaynatırken limon sıkarsanız da iyi oluyor.rengi canlı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bamya yemem bu arada haslamis tavugu sandvic olarak yicen aga ayiklican ekmek arasina pul biber ve tuzu bascan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bone nası bi damak zevkin var aga senin ya yavuğu lavaşlayicen bol kızarmış kıtır kıtır derisi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 haslarsan derisi kitir kitir olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 BonePART said: bu arada haslamis tavugu sandvic olarak yicen aga ayiklican ekmek arasina pul biber ve tuzu bascan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 2 litre su ister tavuk artı ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar