The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Girin bitirin diye ağlayan nooba acımayacaksın binalara dayandın mı takım olarak üstüne çullanıyorlar gadlaykını bozup haz alıyorlar sinirden ellerim titriyor şu anda. bitirmeyeceksin anasını satayım bunlarla oynadığın oyunu. çıkacaklar foruma vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eye of skadi yap işkence çektir sende sdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 inanıp cöf diye atlayanlar ne oluyor piki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 girin bitirin diyene inananlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bu oyun insanlarin sinirini bozuyormus arkadas, yasaklansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 dota yüzünden mouse kırdım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yaa böyle bir söz karşısında "bina yıkmaya gerek yok hemen cıkıp rmk yapalım" demek de bir çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 1 keresinde biz takım olarak eziliş taklidi yapıyorduuk. Burizaları hot ları base sakladık. Adamlar ezdik diye sevniyolardı. Girin bitirin dedik. Ortadan geldiler baraka aldılar gariplerim. Itemları çektik üstümüze bunları kestik. Sonrada ortadan gidip, bitirdik. yaa. işte buda böyle bir hikayeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 teke tek gel lan diyip roshana cagirdi gittim ama riki ve narubuda cagirdim gidip adami gangledik sonra hayvanla gibi gule gule bitirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar